Valmistusaika
Aktiivinen
50 min
Passiivinen
10 min
Yhteensä
1 h
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni250°C
Arvostele
4
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 pkt (170 g) amerikanpekonia
- 3 (400 g) sipulia
- 1 valkosipulin kynsi
- 1¼ l vettä
- 2 kasvisliemikuutiota
- 1 tl tuoretta inkivääriä
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 2-3 viipaletta paahtoleipää
-
½ pussia (à 150 g)
Valio Emmental raastettaValio Emmental punaleima juustoraaste on voimakasta ja aromaattista emmentaljuustoa kätevänä raasteena. Juustomestarimme kypsyttävät Valio Emmental…
Jaa resepti
Ohje
- Suikaloi pekoni. Leikkaa sipulit ja valkosipuli ohuiksi viipaleiksi.
- Paista pekonisukaleet rapeiksi kattilassa. Lisää joukkoon sipulit. Paista sipulit kullan ruskeiksi, älä ruskista.
- Lisää kasvisliemi. Mausta. Anna kiehua hiljalleen n. 30 min.
- Paahda leivät ja kuutioi ne. Jaa keitto uuninkestäviin annoskulhoihin tai isoon keittokulhoon. Lisää leipäkuutiot keiton pinnalle ja ripottele päälle juustoraaste.
- Nosta uuniin ja kuorruta 250 asteessa n. 10 min.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
65 kcal
Proteiini
3,1 g
Hiilihydraatti
1,9 g
Rasva
4,9 g
Tyydyttynyt rasva
2,2 g
Ravintokuitu
0,4 g
Suola
1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.