Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
50 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 600 g keitettyä perunaa
- ¾ tl suolaa
- 1 (100 g) sipuli
- 1 (100 g) punasipuli
- ½ (100 g) purjo
- 1 ruukku ruohosipulia
-
400 g (4 dl)
Valio turkkilaista jogurttiaPaksu ja täyteläinen Valio turkkilainen jogurtti laktoositon sopii erinomaisesti ruoanvalmistukseen, kuten kastikkeisiin, täytteisiin ja jälkiruokiin.…
- 1 sitruunan kuori raastettuna
- 1 rkl sitruunamehua
- 0 kg mustapippuria myllystä
Jaa resepti
Ohje
- Suikaloi tai viipaloi perunat. Laita isoon kulhoon ja mausta suolalla.
- Kuori, puolita ja leikkaa sipulit ohuiksi viipaleiksi. Viipaloi puhdistettu purjo. Hienonna ruohosipuli.
- Yhdistä jogurtti, sitruunan kuoriraaste ja mehu sekä pippuri.
- Kaada kastike perunoiden päälle, sekoita varoen. Anna makujen tasaantua mielellään ½ h.
- Tarjoa esim. makkara-, liha- tai grilliruokien kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
77 kcal
Proteiini
2,3 g
Hiilihydraatti
9 g
Rasva
3,2 g
Tyydyttynyt rasva
1,8 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.