
Valmistusaika
Aktiivinen
40 min
Passiivinen
50 min
Yhteensä
1 h 30 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
-
1 dl
Valio kevytmaitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
- ¼ pkt (12 g) hiivaa
- ¼ tl suolaa
-
¼ dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 2 dl sämpyläjauhoja
Täyte
- 4 (n. 500 g) sipulia
-
2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- ½ tl suolaa
- jauhettua mustapippuria maustemitall.
- 1 rkl vaaleaa balsamiviinietikkaa
-
2 rasiaa (à 200 g)
Valio Viola® aurinkokuivattu tomaatti tuorejuustoValio Viola® kevyt aurinkokuivattu tomaatti on helppo tapa tuoda auringon kypsyttämien tomaattien lempeä, makea ja…
- 1 kananmuna
- ½ dl tuoretta persiljaa
Pinnalle
-
½ pussia (à 150 g)
Valio pizzajuusto raastettaValmiiksi raastettu juusto tuo huolettomuutta ruoanlaittoon. Valio Pizzajuustoraaste sulaa hyvin pizzan päälle ja ruskistuu kauniisti…
- 1 dl Valio kevytmaitoa
- ¼ pkt (12 g) hiivaa
- ¼ tl suolaa
- ¼ dl Valio Oivariini® juoksevaa
- 2 dl sämpyläjauhoja
Täyte
- 4 (n. 500 g) sipulia
- 2 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
- ½ tl suolaa
- jauhettua mustapippuria maustemitall.
- 1 rkl vaaleaa balsamiviinietikkaa
- 2 rasiaa (à 200 g) Valio Viola® aurinkokuivattu tomaatti tuorejuusto
- 1 kananmuna
- ½ dl tuoretta persiljaa
Pinnalle
- ½ pussia (à 150 g) Valio pizzajuusto raastetta
Jaa resepti
Ohje
- Liuota hiivan kädenlämpöiseen maitoon. Lisää suola, Oivariini ja jauhot. Vaivaa tasaiseksi. Anna kohota kaksinkertaiseksi.
- Taputtele taikina piirasvuokaan (halkaisija 26 cm). Anna kohota täytteen valmistamisen ajan.
- Kuori ja viipaloi sipulit. Kuullota ne pannulla Oivariini rasvassa. Mausta suolalla, pippurilla ja etikalla. Anna jäähtyä hiukan.
- Lisää tuorejuusto ja muna. Sekoita täyte tasaiseksi. Lisää hienonnettu persilja.
- Kaada täyte vuokaan. Ripottele päälle juustoraastetta.
- Paista 200 asteessa n. 20 min tai kunnes kypsä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
156 kcal
Proteiini
6,9 g
Hiilihydraatti
8,2 g
Rasva
10,4 g
Tyydyttynyt rasva
4,6 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- jauhettua mustapippuria
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.