Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 (100 g) sipuli
- 1 varsisellerin varsi
-
2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1½ rkl vehnäjauhoja
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa sitruuna & pippuriLaktoositon Valio Keittiön ruokakerma sitruuna & pippuri sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää…
- ½ dl vettä
- 1 dl tuoretta tilliä
- ¼ tl suolaa
Jaa resepti
Ohje
- Hienonna sipuli ja sellerin varsi.
- Kuumenna Oivariini pannulla. Lisää sipuli ja selleri. Kuullota.
- Ripottele kasvisten päälle vehnäjauhot ja kääntele hetki.
- Ota pannu hetkeksi sivuun. Sekoita joukkoon ruokakerma, huuhtele purkki vedellä ja kaada pannulle. Siirrä pannu takaisin liedelle.
- Anna kastikkeen kiehua hiljalleen muutama min. Mausta tillillä ja suolalla.
- Tarjoa kastike esim. kasvisten, kalan, kalapuikkojen tai -pyöryköiden kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
125 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatti
6,1 g
Rasva
10,3 g
Tyydyttynyt rasva
3,9 g
Ravintokuitu
0,5 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.