Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 200 g (3 dl) kampasimpukoita
-
50 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- ½ dl kuivaa valkoviiniä
- 1 sitruunan kuori
- 2 vartta timjamia
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 0 kg sormisuolaa
Pinnalle
-
0 kg
Valio Juhla® cheddar juustoaValio Juhla® cheddar on Valion juustomestarien taidonnäyte vaativaan herkutteluun: pitkään kypsytetty, hienostuneen hapan ja hedelmäisen…
Jaa resepti
Ohje
- Paista kampasimpukat pannulla kuumassa voissa toiselta puolelta n. 1 min, kunnes reunat ovat saaneet kauniin paistopinnan.
- Käännä kampasimpukat ja lisää pannulle valkoviini, raastettu sitruunankuori ja timjaminoksat. Paista n. 1 min ja valele simpukoita samalla voi-viiniliemellä.
- Nosta simpukat lämmitetyille lautasille. Kaada päälle voi-viiniliemi. Viimeistele pippurilla, suolalla ja hienolla juustoraasteella.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
177 kcal
Proteiini
10,5 g
Hiilihydraatti
0,4 g
Rasva
13,9 g
Tyydyttynyt rasva
7,7 g
Ravintokuitu
0,2 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
- sormisuolaa
- Valio Juhla® cheddar juustoa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.