Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
3.33
tähteä viidestä
3 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 600 g ohuita broilerin fileepihvejä
- 1 tl suolaa
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1 sitruuna
- 6 valkosipulin kynttä
- 1 rkl sitruunamehua
- 1 dl kuivaa valkoviiniä
-
1 prk (150 g)
Valio Keittiön crème fraîcheaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 2 tl juoksevaa hunajaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
Jaa resepti
Ohje
- Ripottele suola fileille. Ruskista pannulla Oivariini rasvassa molemmin puolin.
- Halkaise valkosipulinkynnet ja leikkaa sitruuna reiluiksi lohkoiksi. Lisää valkosipuli ja sitruunalohkot pannulle. Lisää pannulle myös sitruunamehu ja valkoviini.
- Anna hautua pannulla n. 15 min. Lisää crème fraîche ja anna kiehahtaa nopeasti. Mausta hunajalla ja mustapippurilla.
- Tarjoile riisin tai raikkaan salaatin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
128 kcal
Proteiini
13,4 g
Hiilihydraatti
2,2 g
Rasva
6,3 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
0,3 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.