Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaRisotto
- 6 dl vettä
- 1 kalaliemikuutio
-
3 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1-2 valkosipulin kynttä
- 3 dl risottoriisiä
- 1 rkl sitruunamehua
- 1 tl suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 1 dl kevätsipulia hienonnettuna
-
1½ dl
Valio turkkilaista jogurttiaPaksu ja täyteläinen Valio turkkilainen jogurtti laktoositon sopii erinomaisesti ruoanvalmistukseen, kuten kastikkeisiin, täytteisiin ja jälkiruokiin.…
- 1 dl (40 g) parmesaania raastettuna
Ahvenfileet
- 10 ahvenfileitä n. 400g
- 0 kg suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
-
0 kg
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
Päälle
- 75-100 g parmesaania
Jaa resepti
Ohje
- Liuota kalaliemikuutio kiehuvaan veteen.
- Kuullota valkosipuli ja riisi kattilassa Oivariini rasvassa.
- Lisää joukkoon kalalientä pienissä erissä kypsennyksen aikana, kunnes kaikki liemi on lisätty ja riisi on pehmeää, mutta siinä on vielä purutuntuma jäljellä. Anna kiehua miedolla lämmöllä yht. 15 - 20 min. Kypsä risotto on kosteaa ja mehevää.
- Mausta ja paista ahvenfileet pannulla Oivariini rasvassa risoton kypsyessä.
- Mausta risotto sitruunamehulla, suolalla, mustapippurilla ja kevätsipulilla. Lisää joukkoon turkkilainen jogurtti ja juustoraaste. Kuumenna kiehuvaksi.
- Lisää risottoannosten päälle ahvenfileet ja juustolastut. Voit vuolla lastuja esim. perunankuorimaveitsellä.
- Tarjoa risotto heti alku- tai pääruoaksi
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
142 kcal
Proteiini
7,6 g
Hiilihydraatti
13,3 g
Rasva
6,3 g
Tyydyttynyt rasva
2,2 g
Ravintokuitu
0,3 g
Suola
1,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
- suolaa
- mustapippuria myllystä
- Valio Oivariini® juoksevaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.