Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Sitruunainen purkkijäätelö

Kotitekoinen jäätelö ilman jäätelökonetta. Raikas kotijäätelö syntyy sitruunakreemistä ja kermasta. Jäädytä purkkeihin tai kuppeihin ja koristele nonparelleilla. Kun jäätelönhimo yllättää ota purkki pakkasesta ja nauti.

Sitruunainen purkkijäätelö
Sitruunainen purkkijäätelö

Ainesosat

Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti. Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Pinnalle

  • nonparelleja
  • 2 dl Valio kuohukermaa laktoositon
  • 1 prk (200 g) Valio Keittiön sitruunakreemiä
  • 1 dl Valio Keittiön turkkilaista jogurttia laktoositon
  • 1 rkl vaaleaa siirappia tai glukoosisiirappia

Pinnalle

  • nonparelleja

Ohje

  1. Vaahdota kerma sähkövatkaimella. Sekoita joukkoon kreemi, jogurtti ja siirappi.
  2. Lusikoi seos pakastamisen kestäviin purkkeihin tai kuppeihin. Pinnan voit viimeistellä pursottamalla päällimmäiseksi ruusukkeita tai muita koristekuviota.
  3. Ripottele pinnalle nonparelleja.
  4. Laita pakastimeen väh. 4 h tai seuraavaan päivään.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 236 kcal
Proteiini 1,6 g
Hiilihydraatti 21,1 g
Rasva 15,9 g
Tyydyttynyt rasva 9,5 g
Ravintokuitu 0 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search

Hei 👋 Autan mielelläni löytämään sopivan reseptin!

1