Valmistusaika
Aktiivinen
45 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 dl pitkäjyväistä riisiä
- 1 dl sokeria
- 1 rkl vaniljasokeria
- 2 rkl sitruunamehua
- ½ sitruunan kuori raastettuna
-
1 prk (2 dl)
Valio Keittiön vispikermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
Tarjoiluun
-
0 kg
Valio luumu-rusinakeittoaValio luumu-rusinakeitto on talvikauden suosituin keitto! Nauti välipalaksi kylmänä tai lämmitettynä. Aivan erityisen hyvin luumu-rusinakeitto…
Jaa resepti
Ohje
- Keitä riisi kypsäksi suolalla maustetussa vedessä. Kaada riisi siivilään, huuhdo kylmällä vedellä ja anna valua kuivaksi.
- Kaada riisi kulhoon ja mausta sokereilla sekä sitruunamehulla ja -kuorella. Tarkista makeus mieleiseksesi.
- Vaahdota kerma ja lisää riisin joukkoon. Laita riisivaahto tarjoiluastiaan tai tee annoksia. Tarjoa Valio luumu-rusinakeiton kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
343 kcal
Proteiini
2,7 g
Hiilihydraatti
41,1 g
Rasva
18,5 g
Tyydyttynyt rasva
10,6 g
Ravintokuitu
0,4 g
Suola
0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- Valio luumu-rusinakeittoa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Katso myös
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.