Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
45 min
Yhteensä
1 h
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni100°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 4 endiiviä
- 1 appelsiini
- 1 sitruuna
- 1 tl suolaa
- 1 rkl sokeria
-
25 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Paistamiseen
-
30 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1 rkl sokeria
Jaa resepti
Ohje
- Laita endiivit teräskattilaan. Raasta appelsiinin ja sitruunan kuori sekä purista mehut. Lisää kuoriraasteet, mehut, suola, sokeri ja voi endiivien päälle.
- Hauduta miedolla lämmöllä 45 min tai uunissa 100 asteessa 1 t.
- Jäähdytä, halkaise ja valuta endiivit. Sulata voi paistinpannulla, lisää sokeri ja kuumenna. Kun sokeri saa väriä, lisää endiivit. Paista molemmin puolin, kunnes pinta on kauniin ruskea, ei palanut.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
58 kcal
Proteiini
0,9 g
Hiilihydraatti
4 g
Rasva
3,8 g
Tyydyttynyt rasva
2,2 g
Ravintokuitu
1,2 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.