Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Sitruunaiset uunikaalit

Uunikaalit ovat vaihtoehto uunijuureksille. Pirskottele pinnalle sitruunaa ja oliiviöljyä. Kuorruta uunikaalit kuumina Oddlygood® Italian Style raasteella. Tarjoile lisäkkeenä.

Sitruunaiset uunikaalit
Sitruunaiset uunikaalit

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 250 g varsiparsakaalia
  • 200 g ruusukaalia
  • 1 sitruuna
  • ½ dl oliiviöljyä
  • ripaus suolaa

Lisäksi


Ohje

  1. Huuhtele kaalit ja halkaise ruusukaalit. Asettele uunivuokaan (n. 20 x 30 cm).
  2. Pese sitruuna hyvin ja raasta kuori kaalien joukkoon. Purista myös mehu. Kaada mehu ja oliiviöljy vuokaan kaalien pinnalle. Mausta ripauksella suolaa.
  3. Paista uunissa 225 asteessa n. 20 min ja ripottele Italian Style raastetta pinnalle ennen tarjoilua.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 105 kcal
Proteiini 2,5 g
Hiilihydraatti 3,9 g
Rasva 8,2 g
Tyydyttynyt rasva 2 g
Ravintokuitu 2 g
Suola 0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • suolaa
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Katso myös

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search