
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
1 h 30 min
Yhteensä
1 h 50 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni175°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
palaa
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 4 dl vehnäjauhoja
- 1 dl mantelijauhetta
- 3 dl sokeria
- 1 tl vaniljasokeria
- 2 tl leivinjauhetta
- 0,05 rkl unikonsiemeniä
-
2 dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
-
2 dl
Valio A+™ luonnonjogurttiaValio A+™ luonnonjogurtti on pehmeää ja ihanan täyteläistä jogurttia monipuoliseen käyttöön. Nauti sellaisenaan tai esimerkiksi…
- 2 kananmunaa
- 1 sitruunan kuori raastettuna
- 3 rkl sitruunamehua
Kuorrutus:
-
2 prk (à 200 g)
Valio Keittiön maustettua rahkaa sitruunaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
-
1 dl
Valio Keittiön vispikermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
-
3 rkl
Valio Keittiön sitruunakreemiäTäyteläinen ja ihanasti kirpeänmakea Valio sitruunakreemi vie kielen mennessään! Käyttövalmis ja paistonkestävä kreemi on herkullinen…
- ripaus unikonsiemeniä
- 4 dl vehnäjauhoja
- 1 dl mantelijauhetta
- 3 dl sokeria
- 1 tl vaniljasokeria
- 2 tl leivinjauhetta
- 0,05 rkl unikonsiemeniä
- 2 dl Valio Oivariini® juoksevaa
- 2 dl Valio A+™ luonnonjogurttia
- 2 kananmunaa
- 1 sitruunan kuori raastettuna
- 3 rkl sitruunamehua
Kuorrutus:
- 2 prk (à 200 g) Valio Keittiön maustettua rahkaa sitruuna
- 1 dl Valio Keittiön vispikermaa
- 3 rkl Valio Keittiön sitruunakreemiä
- ripaus unikonsiemeniä
Jaa resepti
Ohje
- Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen. Vuoraa vuoka (20 x 30 cm) leivinpaperilla.
- Mittaa kaikki taikinan ainekset kulhoon ja sekoita. Levitä taikina vuokaan.
- Paista uunin keskitasolla n. 30 min. Nosta jäähtymään.
- Valmista täyte vaahdottamalla rahka ja kerma yhdessä. Lisää joukkoon sitruunakreemi kevyesti käännellen. Levitä tai pursota rahkakuorrutus jäähtyneen kakkupohjan pinnalle.
- Leikkaa sitruunakakku annospaloiksi. Viimeistele unikonsiemenillä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
301 kcal
Proteiini
5,8 g
Hiilihydraatti
32,1 g
Rasva
16,3 g
Tyydyttynyt rasva
4,3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- unikonsiemeniä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.