Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
3.67
tähteä viidestä
3 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 sitruuna
- 1½ dl kuivaa valkoviiniä
-
2 dl
Valio Keittiön ruokakermaa 15 %Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 100 g parmesaania raastettuna
- 1 tl sokeria
- 0 kg mustapippuria myllystä
- ripaus suolaa
- 500 g tuorepastaa esim. spagettia
- 1 ruukku rucolaa
Jaa resepti
Ohje
- Pese sitruuna huolellisesti kuumalla vedellä. Raasta kuori ja purista mehu.
- Kuumenna valkoviini ja sitruunamehu kattilassa. Anna kiehua hiljalleen, kunnes nesteestä on jäljellä puolet.
- Lisää kerma, sokeri, 3/4 juustoraasteesta ja sitruunakuoriraasteesta. Mausta suolalla ja pippurilla. Keitä samaa aikaan tuorepasta pakkauksen ohjeen mukaisesti.
- Kaada kuuma kastike pastan joukkoon. Revi joukkoon rucola. Viimeistele lopulla juustoraasteella ja sitruunankuoriraasteella.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
204 kcal
Proteiini
6,8 g
Hiilihydraatti
29,8 g
Rasva
4,7 g
Tyydyttynyt rasva
2,7 g
Ravintokuitu
1,7 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
- suolaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.