
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
kpl
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 8 hot dog -sämpylää
- 400 g jättikatkaravun pyrstöjä
-
25 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Kastike
-
1 prk (150 g)
Valio Keittiön crème fraîcheaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 1 tl karkeaa dijonsinappia
- suolaa ja pippuria myllystä
Kurkkusalaatti
- ½ kurkkua viipaleina
- 1 rkl väkiviinaetikkaa
- ½ dl tuoretta tilliä
- ripaus suolaa
Jaa resepti
Ohje
- Lämmitä sämpylät kevyesti grillissä tai uunissa. Paista sulatetut ravunpyrstöt voissa kuumalla pannulla.
- Sekoita kastike.
- Lisää kurkkuviipaleiden joukkoon etikka, tilli ja ripaus suolaa.
- Kokoa lämpimien sämpylöiden väliin kastiketta, kurkkusalaattia ja paistettuja ravunpystöjöä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
166 kcal
Proteiini
7,9 g
Hiilihydraatti
17,6 g
Rasva
6,7 g
Tyydyttynyt rasva
3,5 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa ja pippuria myllystä
- suolaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.