
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 200 g isoja katkarapuja, MSC-sertifioitu
- ½ dl majoneesia
-
½ prk (á 150 g)
Valio Keittiön crème fraîcheaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 1 dl hienonnettua tilliä
- raastettua sitruunankuorta
- mustapippuria myllystä
- 200 g isoja katkarapuja, MSC-sertifioitu
- ½ dl majoneesia
- ½ prk (á 150 g) Valio Keittiön crème fraîchea
- 1 dl hienonnettua tilliä
- raastettua sitruunankuorta
- mustapippuria myllystä
Jaa resepti
Ohje
- Sulata ja valuta katkaravut. Voit nopeuttaa sulamista laittamalla katkaravut siivilään ja valuttamatta niiden päälle viileä vettä.
- Sekoita röran ainekset. Tarjoile katkaraputahnaa paahdetun leivän kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
204 kcal
Proteiini
9,2 g
Hiilihydraatti
0,8 g
Rasva
18,4 g
Tyydyttynyt rasva
4,5 g
Ravintokuitu
0,1 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- raastettua sitruunankuorta
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.