Valmistusaika
Aktiivinen
1 h
Yhteensä
1 h
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 6-8 (600 g) perunoita tai varhaisperunoita
- 2-3 pientä sipulia tai salottisipulia
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- ½ tl suolaa
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Kolme juustoaLaktoositon Valio Keittiön ruokakerma kolme juustoa sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin…
Voit kokeilla myös:- 1 prk (2,5 dl) Valio ruokakermaa Kolme sipulia
- ½ dl ruohosipulia
Jaa resepti
Ohje
- Keitä perunat suolalla maustetussa vedessä.
- Kuori perunat. Leikkaa n. 2 cm:n kuutioiksi. Hienonna sipuli.
- Kuullota sipuli Oivariini rasvassa pannulla. Lisää perunakuutiot. Ripota mausteeksi suolaa.
- Lisää ruokakerma. Anna hautua 2 - 3 min.
- Lisää pinnalle hienonnettua ruohosipulia.
- Tarjoa paistetun kalan, jauhelihapihvien, lihapullien, grillatun makkaran tai muun grilliruoan lisäkkeenä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia 80 kcalProteiini 1,9 gHiilihydraatti 9,2 gRasva 3,7 gTyydyttynyt rasva 1,6 gRavintokuitu 0,8 gSuola 0,6 gTiedot ovat suuntaa antavia.Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissaKysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.