Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Slaavilainen kanapata

Klassinen retroruoka vailla vertaa, tunnetaan myös nimellä Pustan pata. Tarjoa se villiriisin tai keitettyjen perunoiden kera. Viimeistele maku valkosipulilla, mustapippurilla ja AURA murulla ja nauti!

Slaavilainen kanapata
Slaavilainen kanapata

Ainesosat

Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti. Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 600 g marinoituja broilerin fileitä
  • 2 rkl
    Valio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
    Valio Oivariini® juokseva 400 ml laktoositon
  • 1½ dl vettä
  • 1 prk (120 g)
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
    Valio Keittiön smetana 120 g laktoositon
  • 3 rkl tomaattipyreetä
  • 1-2  valkosipulinkynttä
  • 1 iso punainen paprika
  • 1 iso keltainen paprika
  • 1 pala (150 g) purjoa
  • 1 pussi (150 g)
    On vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
    Valio AURA® e150 g murennettu sinihomejuusto
  • mustapippuria myllystä
  • 600 g marinoituja broilerin fileitä
  • 2 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
  • 1½ dl vettä
  • 1 prk (120 g) Valio Keittiön smetanaa
  • 3 rkl tomaattipyreetä
  • 1-2  valkosipulinkynttä
  • 1 iso punainen paprika
  • 1 iso keltainen paprika
  • 1 pala (150 g) purjoa
  • 1 pussi (150 g) Valio AURA® murua
  • mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Paloittele broileri. Ruskista ne padassa tai paksupohjaisessa kattilassa Oivariini rasvassa.
  2. Lisää vesi ja smetana. Anna kiehua hiljalleen kannen alla n.10 min.
  3. Lisää tomaattipyree, puristetut valkosipulin kynnet, suikaloidut paprikat ja hienonnettu purjo. Anna hautua vielä 5 min. Lisää AURA sekä mustapippuria myllystä.
  4. Tarjoa keitetyn riisin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 132 kcal
Proteiini 8,4 g
Hiilihydraatti 2,6 g
Rasva 9,7 g
Tyydyttynyt rasva 4,1 g
Ravintokuitu 0,7 g
Suola 0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.

Katso myös

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search

Hei 👋 Autan mielelläni löytämään sopivan reseptin!

1