
Valmistusaika
Aktiivinen
45 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 500 g punakaalia
- 1 iso (200 g) punasipuli
-
2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1 (200 g) hapahko omena
- 1 kanelitanko
- 2 rkl fariinisokeria
- 1 rkl vaaleaa balsamiviinietikkaa
-
1 dl
Valio Hedelmätarha® omenatäysmehua luomuValio Hedelmätarha® luomuomenatäysmehu on lempeän raikas aloitus päivälle! Laadukas, väriltään utuinen "cloudy" täysmehu luomuomenoista.
- 1 tl suolaa
- mustapippuria myllystä
-
1 prk (120 g)
Valio Keittiön smetanaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
Pinnalle
- tuoretta persiljaa
- 500 g punakaalia
- 1 iso (200 g) punasipuli
- 2 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
- 1 (200 g) hapahko omena
- 1 kanelitanko
- 2 rkl fariinisokeria
- 1 rkl vaaleaa balsamiviinietikkaa
- 1 dl Valio Hedelmätarha® omenatäysmehua luomu
- 1 tl suolaa
- mustapippuria myllystä
- 1 prk (120 g) Valio Keittiön smetanaa
Pinnalle
- tuoretta persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Suikaloi kaali ja sipuli. Kuullota niitä tilavassa, paksupohjaisessa kattilassa tai paistokasarissa Oivariini rasvassa. Lisää kuutioitu omena, kanelitanko, fariinisokeri sekä balsamietikka ja omenatäysmehu.
- Anna kiehua hiljalleen kypsäksi kannen alla n. 30 min. Kypsymisaikaan vaikuttavat kaalin suikalekoko ja vuodenaika. Tarkista kypsyys. Poista kanelitanko. Lisää suola ja pippuri.
- Sekoita joukkoon smetana. Kuumenna kiehuvaksi.
- Ripota pinnalle persiljasilppua ennen tarjoilua.
- Tarjoa esim. liharuokien lämpimänä lisäkkeenä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
98 kcal
Proteiini
1,2 g
Hiilihydraatti
6,9 g
Rasva
7,1 g
Tyydyttynyt rasva
3,2 g
Ravintokuitu
1,5 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
- tuoretta persiljaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.