Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
pientä kolmioleipää
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaTäyte
- 1-2 (50 g) salottisipulia
- 1 valkosipulin kynsi
- 1 pieni (120 g) hapahko omena
- 2 keitettyä (10 min) kananmunaa
- 150 g matjessillifileetä
-
1 prk (120 g)
Valio Keittiön smetanaaValio smetana on täyteläistä maultaan ja koostumukseltaan. Perinteiseen tapaan kermasta hapatettu smetana sopii esimerkiksi kylmiin…
- 2 rkl tuoretta tilliä tai ruohosipulia
- 1 rkl sitruunamehua
- 1 tl rouhittua mustapippuria
- 160 g ruisvuokaleipää viipaleina
Koristeluun
- 2 keitetyn (10 min) kananmunan keltuaista
- 0 kg sitruunaa viipaleina
- 0 kg tilliä
Jaa resepti
Ohje
- Hienonna salottisipuli ja valkosipuli. Leikkaa omena pieniksi kuutioiksi.
- Hienonna jäähtyneet munat haarukalla. Hienonna sillifileet.
- Vaahdota smetana. Yhdistä ainekset.
- Puolita ruisleivän viipaleet kulmasta kulmaan kolmioiksi. Levitä täytettä leipien väliin ja päälle.
- Koristele.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
199 kcal
Proteiini
7,5 g
Hiilihydraatti
15,4 g
Rasva
11,4 g
Tyydyttynyt rasva
5,1 g
Ravintokuitu
2,1 g
Suola
1,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- sitruunaa
- tilliä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.