Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni175°C
Arvostele
4.6
tähteä viidestä
10 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 kg kirjolohta tai lohta
- 1½ tl suolaa
- 0 kg valkopippuria myllystä
- 1 sitruunan kuori ja mehu
- 1 dl tuoretta tilliä
- n. 15 cm pala purjoa
-
2 prk (à 120 g)
Valio Keittiön smetanaaValio smetana on täyteläistä maultaan ja koostumukseltaan. Perinteiseen tapaan kermasta hapatettu smetana sopii esimerkiksi kylmiin…
Jaa resepti
Ohje
- Poista kalafileestä tarvittaessa kylkiruodot ruotopihdeillä.
- Laita kala nahkapuoli alanpäin voideltuun uunivuokaan. Mausta suolalla, pippurilla ja raastetulla sitruunan kuorella sekä -mehulla.
- Laita fileen päälle hienonnettu tilli ja huuhdeltu, viipaloitu purjo. Lusikoi viimeisenä pinnalle smetana.
- Paista uunin keskiosassa 175 asteessa n. 30 min tai kunnes kala on kypsä ja mehevä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
152 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatti
0,4 g
Rasva
12,8 g
Tyydyttynyt rasva
5,7 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- valkopippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.