Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 tlk (400 g) tomaattimurskaa
- 1½ l kalalientä kuutioista tai fondista
- 1 (150 g) purjo
- 1 (100 g) sipuli
- 1 pala (100 g) juuriselleriä
- 6-8 (n. 500 g) perunaa
- 2 valkosipulin kynttä
- 1 rkl sitruunamehua
- 1 tl sokeria
- 1 tl suolaa
- 500 g ruodotonta kalafileetä esim. madetta, lohta tai muuta kalaa
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® valkosipuli tuorejuustoaValio Viola® valkosipuli on aromikas vaihtoehto leivän päälle ja se sopii hyvin myös keittoihin ja…
- 0 kg tilliä hienonnettuna
Jaa resepti
Ohje
- Laita tomaattimurska ja kalaliemi kattilaan ja kuumenna.
- Lisää kiehuvaan liemeen paloitellut kasvikset ja mausteet. Anna kiehua kypsäksi.
- Lisää kuutioiksi leikattu ruodoton kala ja anna hautua kunnes kala on kypsää
- Soseuta keitto. Lisää Viola ja tilli. Sekoita tasaiseksi
- Voit tarjota keiton kanssa Valio crème fraîchea.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
55 kcal
Proteiini
4,2 g
Hiilihydraatti
3,5 g
Rasva
2,5 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- tilliä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.