Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 12 viipaletta isoa paahtoleipää
- 1½ dl vihreää pestoa
- 2 tomaattia
- 1 prk (200 g/150 g) tonnikalaa öljyssä, MSC-sertifioitu
- 0 kg tammenlehtisalaattia
Spicy Tuna -tahna
- ½ ruukku tilliä
- 2 rkl säilykejalapenoa ,valutettuna
- 1 dl majoneesia
- 3 rkl vihreää jalapenotabascoa
- 2 tl sitruunan mehu
- ½ tl mustapippuria
- 0 kg suolaa ripaus
Jaa resepti
Ohje
- Paahda leivät rapeiksi leivänpaahtimessa tai pannulla. Pese tomaatit ja leikkaa ne viipaleiksi. Huuhtaise salaatinlehdet.
- Valuta tonnikala. Hienonna tilli sekä valutetut säilykejalapenot. Sekoita kaikki tahnan ainekset.
- Levitä puolille leipäviipaleista hieman pestoa ja lopuille tonnikalatahnaa. Asettele päälle tomaattiviipaleet ja salaatinlehdet. Laita kanneksi pestolla täytetyt leipäviipaleet.
- Leikkaa leivät terävällä veitsellä kolmioiksi ja kääräise halutessasi paperiin. Nauti leivät esimerkiksi piknik-eväänä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
281 kcal
Proteiini
9,6 g
Hiilihydraatti
11,6 g
Rasva
21,7 g
Tyydyttynyt rasva
2,3 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
1,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- tammenlehtisalaattia
- suolaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.