Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Suklaa-viskikakku

Suklaa-viskikakku on aikuiseen makuun sopiva jälkiruoka. Tarjoa kahvin kanssa.

Suklaa-viskikakku
Suklaa-viskikakku

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Pohja

  • 175 g kaurakeksejä
  • 50 g (0,5 dl)
    Valio Oivariini® rasvaa
    Valio Oivariini® on täynnä herkullista makua. Rakastetun maun salaisuus on puhdas suomalainen voi, ja rapsiöljy…
    Valio Oivariini® 400 g normaalisuolainen HYLA®

Täyte

  • 5 liivatelehteä
  • ½ dl vahvaa kahvia
  • 2 dl
    Valio turkkilaista jogurttia
    Paksu ja täyteläinen Valio turkkilainen jogurtti laktoositon sopii erinomaisesti ruoanvalmistukseen, kuten kastikkeisiin, täytteisiin ja jälkiruokiin.…
    Valio Keittiön turkkilainen jogurtti 400 g laktoositon
  • 200 g taloussuklaata
  • ¾ dl viskiä
  • 1½ dl sokeria
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 1 prk (3,3 dl)
    Valio Keittiön kuohukermaa laktoositon
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
    Valio Keittiön kuohukerma 3,3 dl laktoositon

Koristeluun

  • 0 kg tuoreita hedelmiä

Ohje

  1. Leikkaa irtopohjavuoan pohjalle (Ø 22 - 24 cm) pohjan kokoinen leivinpaperipala. Hienonna keksit monitoimikoneessa ja sekoita joukkoon sulatettu Oivariini. Taputtele seos kevyesti vuoan pohjalle.
  2. Valmista täyte. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 min. Purista liika vesi pois ja liuota liivatelehdet kiehuvan kuumaan kahviin. Sekoita liivateseos jogurttiin.
  3. Sulata suklaa mikroaaltouunissa tai vesihauteessa. Lisää suklaan joukkoon jogurtti, viski, sokerit ja vaahdotettu kuohukerma. Kaada täyte pohjalle, peitä ja anna hyytyä jääkaapissa seuraavaan päivään.
  4. Irrota kakku vuoasta, siirrä tarjoiluvadille ja koristele hedelmillä.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 349 kcal
Proteiini 3,6 g
Hiilihydraatti 29,9 g
Rasva 22,1 g
Tyydyttynyt rasva 11,4 g
Ravintokuitu 1,4 g
Suola 0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • tuoreita hedelmiä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search