Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
Arvostele
4.93
tähteä viidestä
14 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 12 tummia täytekeksejä
-
2½ dl
Valio Keittiön kuohukermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 2 rkl fariinisokeria
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoaValio Viola® maustamaton on raikas ja täyteläinen tuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä…
- 100 g tummaa suklaata
Koristeluun
- 0 kg sokeroimatonta kaakaojauhetta
- 0 kg pensasmustikoita
- 0 kg karhunvatukoita
Jaa resepti
Ohje
- Murskaa keksit ja jaa muru tarjoilulasien pohjalle.
- Vatkaa kerma, fariinisokeri ja huoneenlämpöinen tuorejuusto vaahdoksi.
- Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Sekoita hieman jäähtynyt suklaasula vaahdon joukkoon.
- Lusikoi tai pursota vaahto keksimurun päälle. Siirrä jääkaappiin hetkeksi jähmettymään.
- Ripota pinnalle kaakaojauhetta. Koristele annokset kekseillä ja marjoilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
348 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatti
16,2 g
Rasva
29,3 g
Tyydyttynyt rasva
17 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- sokeroimatonta kaakaojauhetta
- pensasmustikoita
- karhunvatukoita
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Katso myös
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.