Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Suklaajuustokakku lasissa

Juhlavat tarjoilulaseihin kootut juustokakut valmistuvat vähällä vaivalla ilman uunia ja liivatetta. Pienissä suklaajuustokakuissa rapea keksimuru saa rinnalleen samettista suklaamoussea ja raikkaita marjoja.

Suklaajuustokakku lasissa
Suklaajuustokakku lasissa

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Koristeluun

  • 0 kg sokeroimatonta kaakaojauhetta
  • 0 kg pensasmustikoita
  • 0 kg karhunvatukoita

Ohje

  1. Murskaa keksit ja jaa muru tarjoilulasien pohjalle.
  2. Vatkaa kerma, fariinisokeri ja huoneenlämpöinen tuorejuusto vaahdoksi.
  3. Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Sekoita hieman jäähtynyt suklaasula vaahdon joukkoon.
  4. Lusikoi tai pursota vaahto keksimurun päälle. Siirrä jääkaappiin hetkeksi jähmettymään.
  5. Ripota pinnalle kaakaojauhetta. Koristele annokset kekseillä ja marjoilla.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 348 kcal
Proteiini 4 g
Hiilihydraatti 16,2 g
Rasva 29,3 g
Tyydyttynyt rasva 17 g
Ravintokuitu 0,9 g
Suola 0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • sokeroimatonta kaakaojauhetta
  • pensasmustikoita
  • karhunvatukoita
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Katso myös

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search