
Valmistusaika
Aktiivinen
1 h
Yhteensä
1 h
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
kpl
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
Suklaakuoret
- 200 g tummaa suklaata
Täytteet
-
1 prk (200 g)
Valio vaniljakreemiäHerkullinen, käyttövalmis Valio vaniljakreemi tuo vaniljaista täyteläisyyttä kaikkeen leivontaan! Se sopii pulliin, piirakoihin ja kakun…
Voit kokeilla myös:- 1 Valio marjakreemiä
-
1 prk (200 g)
Valio kinuskikreemiäTäyteläinen ja ihanan makea Valio kinuskikreemi vie kielen mennessään! Käyttövalmis ja paistonkestävä kreemi on herkullinen…
Koristeluun
- 25 g valkosuklaata
Suklaakuoret
- 200 g tummaa suklaata
Täytteet
- 1 prk (200 g) Valio marjakreemiä
- 1 prk (200 g) Valio kinuskikreemiä
Koristeluun
- 25 g valkosuklaata
Jaa resepti
Ohje
- Temperoi suklaa: Lämmitä suklaa vesihauteessa ensin 45-asteiseksi. Nosta pois liedeltä. Sekoittele puhtaalla ja kuivalla lastalla tai nuolijalla kivialustalla tai kulhossa, kunnes suklaa jäähtyy 24 - 25-asteiseksi. Kuumenna sen jälkeen uudestaan vesihauteessa 30-31-asteiseksi.
- Valmista temperoidusta suklaasta kuoret konvehtimuotteihin. Levitä suklaata ohuelti muottien syvennyksiin esim. pienellä sudilla. Nosta muotti jääkaappiin jähmettymään (5 - 10 min).
- Pidä jäljelle jäänyt suklaa konvehtien sulkemista varten lämpimässä n. 30-asteisessa paikassa.
- Täytä syvennykset pursottamalla kreemiä. Voit halutessasi maustaa kreemejä esim. liköörillä, kuivamausteilla tai laittaa keskelle paahdetun pähkinän. Sulje konvehdit valuttamalla täytteen päälle ohuet kerros suklaata. Laita muotti kylmiöön n. 5 min. Irrota valmiit konvehdit muotista.
- Sulata valkosuklaa ja valuta osan konvehdeista pinnalle koristeraidat.
- Säilytä jääkaapissa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
312 kcal
Proteiini
2,7 g
Hiilihydraatti
43,7 g
Rasva
13,4 g
Tyydyttynyt rasva
7,2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Katso myös
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.