Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
1 h
Yhteensä
1 h 20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4.56
tähteä viidestä
36 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
1 prk (3,3 dl)
Valio Keittiön kuohukermaa laktoositonValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 175 g taloussuklaata (Fazer)
Pinnalle
- 0 kg suklaakoristeita tai -rouhetta
Jaa resepti
Ohje
- Mittaa 1 dl kermaa ja paloiteltu suklaa kattilaan. Kuumenna samalla sekoitellen, kunnes suklaa on sulanut. Nosta kattila levyltä. Anna jäähtyä. Voit nopeuttaa jäähdytystä nostamalla kattilan kylmään vesihauteeseen.
- Vatkaa loppu kerma (2,3 dl) vaahdoksi.
- Yhdistä jäähtynyt suklaaseos ja kermavaahto.
- Lusikoi tai pursota jälkiruoka-astioihin tai kahvikuppeihin.
- Peitä ja nosta jääkaappiin muutamaksi tunniksi tai yön yli.
- Koristele.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
381 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatti
19,6 g
Rasva
32,3 g
Tyydyttynyt rasva
18,6 g
Ravintokuitu
1,8 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suklaakoristeita
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.