Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
20 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
2.86
tähteä viidestä
35 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
palaa
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 5 dl vehnäjauhoja
- 3 dl sokeria
- 1 dl kaakaojauhetta
- 1 rkl leivinjauhetta
- 1 rkl vaniljasokeria
- 2 kananmunaa
-
100 g
Valio voita sulatettunaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
-
1 prk (200 g)
Valio Keittiön maust. rahka Irish cream&coffeeValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
-
3 dl
Valio maitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
-
½ prk (à 200 g)
Valio kinuskikreemiäTäyteläinen ja ihanan makea Valio kinuskikreemi vie kielen mennessään! Käyttövalmis ja paistonkestävä kreemi on herkullinen…
Kuorrutus ja koristelu
-
75 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2 rkl vahvaa kahvia
- 3 dl tomusokeria
-
½ prk (à 200 g)
Valio kinuskikreemiäTäyteläinen ja ihanan makea Valio kinuskikreemi vie kielen mennessään! Käyttövalmis ja paistonkestävä kreemi on herkullinen…
-
1 prk (200 g)
Valio Keittiön maust. rahka Irish cream&coffeeValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 0 kg suklaamunia ja makeisia
Jaa resepti
Ohje
- Yhdistä jauhot, sokeri, kaakaojauhe, leivinjauhe ja vaniljasokeri.
- Sekoita kulhossa munat, sulatettu voi, rahka ja maito. Lisää kuivat aineet nostellen joukkoon. Sekoita tasaiseksi.
- Levitä taikina leivinpaperoituun uunivuokaan (n. 25 - 35 cm) tai uunipannuun, jos haluat hieman ohuemmat palat. Lusikoi kreemiä sinne tänne taikinaan makuyllätyksiksi.
- Paista uunin keskiosassa 200 asteessa n. 20 min.
- Valmista kuorrutus. Sulata voi, kahvi ja tomusokeri kattilassa. Lisää joukkoon kreemi ja rahka voimakkaasti sekoittaen. Levitä kakkulevyn päälle. Anna kuorrutuksen jähmettyä jääkaapissa.
- Leikkaa levy ruuduiksi, koristele pääsiäismakeisilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
278 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatti
41,6 g
Rasva
9,7 g
Tyydyttynyt rasva
5,4 g
Ravintokuitu
1,2 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suklaamunia ja makeisia
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Katso myös
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.