Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Suklaatryffelikakku

Suklaatryffelikakku hurmaa vaativankin suklaanystävän. Koristele kakku tuoreilla marjoilla.

Suklaatryffelikakku
Suklaatryffelikakku

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Pohja

  • 150 g Muro-keksejä
  • 50 g
    Valio voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen

Täyte

  • 6 liivatelehteä
  • 1 dl vahvaa kahvia
  • 400 g tummaa suklaata
  • 2 prk (à 200 g)
    Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoa
    Valio Viola® maustamaton on raikas ja täyteläinen tuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä…
    Valio Viola® e200 g maustamaton tuorejuusto laktoositon
  • 1 dl sokeria
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 3 dl
    Valio Keittiön kuohukermaa
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
    Valio Keittiön kuohukerma 2 dl

Koristeluun

  • 0 kg sokeroimatonta kaakaojauhetta

Tarjoiluun

  • 0 kg tuoreita marjoja

Ohje

  1. Murskaa keksit ja sekoita sulatetun voin kanssa. Levitä seos halkaisijaltaan 26 cm:n irtopohjavuokaan pohjan kokoiseksi leikatun leivinpaperin päälle.
  2. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 min. Purista liika vesi liivatelehdistä ja liuota ne kiehuvan kuumaan kahviin.
  3. Sulata suklaa vesihauteessa tai mikrossa ja sekoita tuorejuuston joukkoon. Lisää liivate-kahviseos ja sokerit sekä viimeisenä vaahdotettu kerma. Kaada täyte vuokaan.
  4. Peitä vuoka alumiinifoliolla. Anna hyytyä jääkaapissa vähintään 5 t tai mieluiten seuraavaan päivään.
  5. Irrota kakku vuoasta ja nosta tarjoiluvadille. Sihtaa päälle kaakaojauhetta.
  6. Tarjoa kakun kanssa tuoreita marjoja.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 373 kcal
Proteiini 4,7 g
Hiilihydraatti 27,3 g
Rasva 26,7 g
Tyydyttynyt rasva 15 g
Ravintokuitu 1,5 g
Suola 0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • sokeroimatonta kaakaojauhetta
  • tuoreita marjoja
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search