
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
4 h
Yhteensä
4 h 30 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
Pohja
- 175 g kaurakeksejä
-
50 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Täyte
- 4 liivatelehteä
-
1 prk (3,3 dl)
Valio Keittiön kuohukermaa laktoositonValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 200 g taloussuklaata
-
1 prk (200 g)
Valio Viola® vanilja tuorejuustoaValio Viola® vanilja on lempeän vaniljainen tuorejuusto, joka sopii erinomaisesti leivontaan ja jälkiruokiin. Se sekoittuu…
- ¾ dl brandyä
- 1 dl sokeria
- ½ dl vahvaa kahvia
Koristeluun
-
100 g
Valio AURA® juustoaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
- tuoreita luumuja ja viinirypäleitä
Pohja
- 175 g kaurakeksejä
- 50 g Valio voita
Täyte
- 4 liivatelehteä
- 1 prk (3,3 dl) Valio Keittiön kuohukermaa laktoositon
- 200 g taloussuklaata
- 1 prk (200 g) Valio Viola® vanilja tuorejuustoa
- ¾ dl brandyä
- 1 dl sokeria
- ½ dl vahvaa kahvia
Koristeluun
- 100 g Valio AURA® juustoa
- tuoreita luumuja ja viinirypäleitä
Jaa resepti
Ohje
- Vuoraa irtopohjavuoka (Ø 22 cm) leivinpaperilla. Murenna keksit esim. monitoimikoneessa. Sekoita joukkoon sulatettu voi. Taputtele seos vuoan pohjalle.
- Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä n. 5 min.
- Vaahdota kuohukerma. Sulata suklaa mikrossa, sekoita välillä. Sekoita suklaan joukkoon tuorejuusto. Lisää brandy ja sokeri. Sekoita tasaiseksi.
- Valuta vesi pois liivatteista. Sulata ne kiehuvan kuumaan kahviin. Sekoita liivate-kahviliuos jogurttiseokseen. Lisää lopuksi kermavaahto varovasti sekoitellen.
- Kaada täyte pohjalle, peitä ja anna hyytyä jääkaapissa väh. 4 h tai seuraavaan päivään.
- Irrota kakku vuoasta. Siirrä kahden lastan avulla tarjoiluvadille.
- Koristele AURA juustolla ja hedelmäpaloilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
346 kcal
Proteiini
4,9 g
Hiilihydraatti
25 g
Rasva
23,7 g
Tyydyttynyt rasva
12,9 g
Ravintokuitu
1,2 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- tuoreita luumuja
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.