
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
40 min
Yhteensä
1 h
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni175°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 2½ dl vehnäjauhoja
- 2 dl sokeria
- 1 tl vaniljasokeria
- 1 dl kaakaojauhetta
- 1 tl leivinjauhetta
- ripaus suolaa
- 1 kananmunaa
-
1 dl
Valio maitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
-
½ dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1½ dl kiehuvaa vettä
Pinnalle
- 5 päärynää
-
½ palaa (à 170 g)
Valio AURA® juustoaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
- 1 dl mantelilastuja
Viimeistelyyn
- 2 rkl juoksevaa hunajaa
- 2½ dl vehnäjauhoja
- 2 dl sokeria
- 1 tl vaniljasokeria
- 1 dl kaakaojauhetta
- 1 tl leivinjauhetta
- ripaus suolaa
- 1 kananmunaa
- 1 dl Valio maitoa
- ½ dl Valio Oivariini® juoksevaa
- 1½ dl kiehuvaa vettä
Pinnalle
- 5 päärynää
- ½ palaa (à 170 g) Valio AURA® juustoa
- 1 dl mantelilastuja
Viimeistelyyn
- 2 rkl juoksevaa hunajaa
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita kuivat aineet kulhossa. Lisää muna, maito ja Oivariini. Sekoita kunnes tasaista. Lisää kuuma vesi ohuena nauhana samalla vatkaten kunnes tasaista taikinaa.
- Pingota leivinpaperi (Ø 24 cm) irtopohjavuoan reunojen ja pohjan väliin. Levitä taikina vuokaan.
- Kuori ja halkaisen päärynät. Poista siemenkodat. Upota päärynänpuolikkaat taikinaan ja lisää pinnalle murennettu AURA sekä mantelilastut.
- Paista uunin ala-/keskiosassa 175 asteessa n. 40 min. Anna jäähtyä hetki. Irrota vuosta tarjoiluastialle ja valuta pinnalle hunajaa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
162 kcal
Proteiini
3,7 g
Hiilihydraatti
21,4 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
1,6 g
Ravintokuitu
3,1 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.