Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Suklainen AURA päärynäpiiras

Kolme kovaa yhdessä - suklaa, AURA ja päärynä. Suklainen piiras kätkee sisälleen makeat päärynät ja pintaa mehevöittää sinihomejuusto, rapeat mantelit sekä makea hunaja. Vastustamaton makuyhdistelmä.

Suklainen AURA päärynäpiiras
Suklainen AURA päärynäpiiras

Ainesosat

Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti. Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 2½ dl vehnäjauhoja
  • 2 dl sokeria
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 1 dl kaakaojauhetta
  • 1 tl leivinjauhetta
  • ripaus suolaa
  • 1 kananmunaa
  • 1 dl
    Valio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
    Valio vapaan lehmän kevytmaito 1 l
  • ½ dl
    Valio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
    Valio Oivariini® juokseva 400 ml laktoositon
  • 1½ dl kiehuvaa vettä

Pinnalle

  • 5 päärynää
  • ½ palaa (à 170 g)
    On vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
    Valio AURA® e170 g pala
  • 1 dl mantelilastuja

Viimeistelyyn

  • 2 rkl juoksevaa hunajaa
  • 2½ dl vehnäjauhoja
  • 2 dl sokeria
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 1 dl kaakaojauhetta
  • 1 tl leivinjauhetta
  • ripaus suolaa
  • 1 kananmunaa
  • 1 dl Valio maitoa
  • ½ dl Valio Oivariini® juoksevaa
  • 1½ dl kiehuvaa vettä

Pinnalle

  • 5 päärynää
  • ½ palaa (à 170 g) Valio AURA® juustoa
  • 1 dl mantelilastuja

Viimeistelyyn

  • 2 rkl juoksevaa hunajaa

Ohje

  1. Sekoita kuivat aineet kulhossa. Lisää muna, maito ja Oivariini. Sekoita kunnes tasaista. Lisää kuuma vesi ohuena nauhana samalla vatkaten kunnes tasaista taikinaa.
  2. Pingota leivinpaperi (Ø 24 cm) irtopohjavuoan reunojen ja pohjan väliin. Levitä taikina vuokaan.
  3. Kuori ja halkaisen päärynät. Poista siemenkodat. Upota päärynänpuolikkaat taikinaan ja lisää pinnalle murennettu AURA sekä mantelilastut.
  4. Paista uunin ala-/keskiosassa 175 asteessa n. 40 min. Anna jäähtyä hetki. Irrota vuosta tarjoiluastialle ja valuta pinnalle hunajaa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 162 kcal
Proteiini 3,7 g
Hiilihydraatti 21,4 g
Rasva 6 g
Tyydyttynyt rasva 1,6 g
Ravintokuitu 3,1 g
Suola 0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search

Hei 👋 Autan mielelläni löytämään sopivan reseptin!

1