
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
1 h 20 min
Yhteensä
1 h 50 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
palaa
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- ½ pkt (à 50 g) hiivaa
- 3 dl vettä
- 1 tl suolaa
- ½ rkl hunajaa
- 6 dl vehnäjauhoja
-
½ dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
Täyte
- 1 dl pestoa
- 1 dl oliivia hienonnettuna
- 1 dl aurinkokuivattua tomaattia hienonnettuna
-
½ prk (à 180 g)
Valio Keittiön salaattijuustokuutioitaValio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruuanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
-
½ prk (à 250 g)
Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä maustamatonValio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi maustamaton on juustokastike, joka maistuu herkulliselta kylmänä tai kuumana. Se…
- ½ pkt (à 50 g) hiivaa
- 3 dl vettä
- 1 tl suolaa
- ½ rkl hunajaa
- 6 dl vehnäjauhoja
- ½ dl Valio Oivariini® juoksevaa
Täyte
- 1 dl pestoa
- 1 dl oliivia hienonnettuna
- 1 dl aurinkokuivattua tomaattia hienonnettuna
- ½ prk (à 180 g) Valio Keittiön salaattijuustokuutioita
- ½ prk (à 250 g) Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä maustamaton
Jaa resepti
Ohje
- Murenna hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää suola ja hunaja.
- Alusta taikinaan jauhot ja lopuksi Oivariini.
- Anna taikinan kohota kaksinkertaiseksi liinalla peitettynä.
- Vaivaa kohonnut taikina.
- Kauli taikina levyksi. Levitä päälle pesto, hienonnetut oliivivit ja aurinkokuivatut tomaatit ja murusteltu salaattijuusto. Valuta päälle lopuksi Koskenlaskija.
- Kieritä rullaksi. Leikkaa rullasta n. 5 cm:n paloja ja asettele vuokaan (n. 18 x 25 cm) väljästi. Kohota.
- Kypsennä bostonkakku 200 asteessa n. 30 min tai kunnes kypsä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
250 kcal
Proteiini
6,9 g
Hiilihydraatti
24,9 g
Rasva
13,2 g
Tyydyttynyt rasva
3,4 g
Ravintokuitu
2,1 g
Suola
1,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.