
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
Pohja
-
50 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 250 g saaristolaisleipää hienonnettuna
Täyte
-
2½ dl
Valio Keittiön kreikkalaista jogurttiaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- ripaus suolaa
- ½ sitruunan kuori raastettuna
-
1 prk
Valio Keittiön salaattijuustokuutioita yrttiValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 25 g rucolaa
- 100 g ilmakuivattua kinkkua
- ½ rasia (á 250 g) kirsikkatomaatteja
- 100 g latva-artisokkaa öljyssä
- 10 kivettömiä kalamata-oliiveja ja/tai varrellisia kapriksia
Viimeistelyyn
- 1 rkl oliiviöljyä
- mustapippuria myllystä
Pohja
- 50 g Valio voita
- 250 g saaristolaisleipää hienonnettuna
Täyte
- 2½ dl Valio Keittiön kreikkalaista jogurttia
- ripaus suolaa
- ½ sitruunan kuori raastettuna
- 1 prk Valio Keittiön salaattijuustokuutioita yrtti
- 25 g rucolaa
- 100 g ilmakuivattua kinkkua
- ½ rasia (á 250 g) kirsikkatomaatteja
- 100 g latva-artisokkaa öljyssä
- 10 kivettömiä kalamata-oliiveja ja/tai varrellisia kapriksia
Viimeistelyyn
- 1 rkl oliiviöljyä
- mustapippuria myllystä
Jaa resepti
Ohje
- Sulata voi pannulla. Lisää leipämuru ja paista rapeaksi. Levitä muru piirakkavuoan (Ø n. 26 cm) pohjalle.
- Mausta jogurtti suolalla ja sitruunan kuorella. Levitä pohjalle.
- Kerrostele loput ainekset (salaattijuusto ja artisokat valutettuina) piirakan päälle. Viimeistele oliiviöljyllä ja rouhitulla mustapippurilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
165 kcal
Proteiini
7,3 g
Hiilihydraatti
12 g
Rasva
11,5 g
Tyydyttynyt rasva
5,2 g
Ravintokuitu
1,8 g
Suola
1,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.