Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Suolainen piirakkapohja

Quiche Lorraine, savukalapiirakka, kinkkupiirakka, kasvispiirakka. Lista on loputon, kun miettii herkullisia piirakoita. Tällä perusohjeella valmistat maukkaan pohjan suosikkipiirakallesi.

Suolainen piirakkapohja
Suolainen piirakkapohja

Ainesosat

piirakkapohja

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 125 g
    Valio maitorahkaa
    Valio laktoositon maitorahka on raikas, rasvaton ja proteiinipitoinen välipala sellaisenaan tai vaikkapa marjojen kanssa. Maitorahkasta…
    Valio Keittiön maitorahka 500 g laktoositon
  • 125 g
    Valio voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen
  • 2 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta

Ohje

  1. Sekoita maitorahka ja pehmeä voi. Lisää kuivat aineet seoksena.
  2. Sekoita nopeasti tasaiseksi.
  3. Taputtele taikina piirakkavuokaan (Ø 28 cm).

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 378 kcal
Proteiini 7,8 g
Hiilihydraatti 26,8 g
Rasva 26,5 g
Tyydyttynyt rasva 15,4 g
Ravintokuitu 1,2 g
Suola 0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search