
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
45 min
Yhteensä
1 h 15 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
kpl
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
Taikina
- 2 kananmunaa
- 2 dl sokeria
-
1 dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
-
2 dl
Valio A+™ luonnonjogurttiaValio A+™ luonnonjogurtti on pehmeää ja ihanan täyteläistä jogurttia monipuoliseen käyttöön. Nauti sellaisenaan tai esimerkiksi…
- 3½ dl vehnäjauhoja
- 1 dl kaakaojauhetta
- 1 rkl vaniljasokeria
- 1½ tl ruokasoodaa
- ripaus suolaa
Suolakinuskisydän
-
1 prk (200 g)
Valio kinuskikreemiäTäyteläinen ja ihanan makea Valio kinuskikreemi vie kielen mennessään! Käyttövalmis ja paistonkestävä kreemi on herkullinen…
- 1 tl sormisuolaa
Kuorrutus ja koristeet
-
1½ dl
Valio Keittiön kuohukermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
-
1 rasia (200 g)
Valio kinuskikreemiäTäyteläinen ja ihanan makea Valio kinuskikreemi vie kielen mennessään! Käyttövalmis ja paistonkestävä kreemi on herkullinen…
- nonparelleja
Taikina
- 2 kananmunaa
- 2 dl sokeria
- 1 dl Valio Oivariini® juoksevaa
- 2 dl Valio A+™ luonnonjogurttia
- 3½ dl vehnäjauhoja
- 1 dl kaakaojauhetta
- 1 rkl vaniljasokeria
- 1½ tl ruokasoodaa
- ripaus suolaa
Suolakinuskisydän
- 1 prk (200 g) Valio kinuskikreemiä
- 1 tl sormisuolaa
Kuorrutus ja koristeet
- 1½ dl Valio Keittiön kuohukermaa
- 1 rasia (200 g) Valio kinuskikreemiä
- nonparelleja
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita munat ja sokeri. Lisää Oivariini, jogurtti ja keskenään sekoitetut kuivat aineet. Sekoita tasaiseksi.
- Jaa taikina muffinipellin voideltuihin syvennyksiin tai paperisiin muffinivuokiin.
- Paista uunin keskiosassa 200 asteessa 15 - 17 min. Anna muffinsien jäähtyä.
- Sekoita kinuskikreemiin sormisuola. Tee muffinssien pintaan kolo esim. omenaporalla. Lusikoi tai pursota suolakinuskia koloon.
Kuorrutus ja koristeet
- Vaahdota kerma ja kinuskikreemi kuohkeaksi yhdessä kulhossa sähkövatkaimella.
- Laita kuorrutus pursotuspussiin, jossa on Ø 12 - 15 mm:n tylla. Voit myös leikata pursotuspussin kärkeen ison pursotusaukon, mikäli sinulla ei ole tyllaa.
- Pursota kuorrutus jäähtyneiden muffinssien pinnalle. Viimeistele nonparelleilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
275 kcal
Proteiini
4,6 g
Hiilihydraatti
36,7 g
Rasva
11,7 g
Tyydyttynyt rasva
4,2 g
Ravintokuitu
1,7 g
Suola
1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
- nonparelleja
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.