
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni225°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
hampurilaista
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
Pihvit
- 400 g naudan jauhelihaa
- ¾ tl suolaa
- mustapippuria myllystä
-
4
Valio Koskenlaskija® cheddar viipalettaValio Koskenlaskija® on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta 1933.…
Sämpylät ja muut täytteet
- 2 hampurilaissämpylää
- 8 viipaletta amerikanpekonia
- 3 rkl barbeque-kastiketta
- 50 g suolakurkkua viipaleina
- 1 sipuli viipaleina
-
12
Valio Oltermanni® Savu ohuen ohut viipalettaValio Oltermanni® Savu juustoviipaleet on valmistettu alkuperäistä Oltermanni® kermajuustoa lempeästi leppäsavuhakkeessa savustamalla. Ohuen ohuessa viipalemuodossa…
-
½ prk (à 250 g)
Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä cheddarValio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi cheddar on täyteläinen juustokastike, joka maistuu herkulliselta kylmänä tai kuumana.…
Pihvit
- 400 g naudan jauhelihaa
- ¾ tl suolaa
- mustapippuria myllystä
- 4 Valio Koskenlaskija® cheddar viipaletta
Sämpylät ja muut täytteet
- 2 hampurilaissämpylää
- 8 viipaletta amerikanpekonia
- 3 rkl barbeque-kastiketta
- 50 g suolakurkkua viipaleina
- 1 sipuli viipaleina
- 12 Valio Oltermanni® Savu ohuen ohut viipaletta
- ½ prk (à 250 g) Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä cheddar
Jaa resepti
Ohje
- Mausta jauheliha suolalla ja pippurilla. Jaa liha neljään osaan ja painele pihveiksi. Paista kuumalla pannulla molemmin puolin kypsiksi. Kääntämisen jälkeen laita päälle juustoviipaleet, anna sulaa loppupaiston ajan.
- Paahda sämpylät ja pekonit pannulla tai 225 asteisessa uunissa. Sämpylät paahtuvat pekoneita nopeammin.
- Kokoa hampurilaiset: Laita pohjalle bbq-kastiketta, suolakurkkua ja sipulia. Kerrostele sitten päälle pihvit, pekonit ja savujuustoviipaleet. Lusikoi päällimmäisten pihvien päälle Koskenlaskija Ruoka. Nosta kannet päälle.
- Tarjoile ranskalaisten ja virvoitusjuoman kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
257 kcal
Proteiini
13,8 g
Hiilihydraatti
4,8 g
Rasva
20,4 g
Tyydyttynyt rasva
8,3 g
Ravintokuitu
0,5 g
Suola
1,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.