Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 800 g porsaan ulkofileetä
Täyte
- 4 palvikinkkuviipaleita
-
100 g
Valio Emmental punaleimaaValio Emmental punaleima on voimakas ja aromaattinen emmentaljuusto, jota juustomestarimme ovat kypsyttäneet perinteisellä emmental-reseptillä vähintään…
Leivittämiseen
- 1 dl vehnäjauhoja
- 1 tl suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 1 kananmuna
- 1 dl korppujauhoja
Paistamiseen
-
0 kg
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa filee neljäksi perhosleikkeeksi ja nuiji hieman ohuemmaksi. Aseta kunkin leikkeen väliin kinkku- ja juustoviipale.
- Kasta leikkeet suolalla ja pippurilla maustetussa vehnäjauhossa, munassa ja korppujauhossa tässä järjestyksessä. Anna leikkeiden kuivahtaa hetki ennen paistamista.
- Paista leikkeitä miedolla lämmöllä 4 min. molemmin puolin.
- Tarjoa perunoiden ja salaatin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
169 kcal
Proteiini
19,8 g
Hiilihydraatti
7,2 g
Rasva
6,7 g
Tyydyttynyt rasva
2,8 g
Ravintokuitu
0,3 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
- Valio voita
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.