Valmistusaika
Aktiivinen
1 h
Passiivinen
3 h 10 min
Yhteensä
4 h 10 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni175°C
Arvostele
3.75
tähteä viidestä
4 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
200 g
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 3 dl sokeria
- 1 dl fariinisokeria
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® sitruuna tuorejuustoaValio Viola® sitruuna on raikkaan sitruksinen tuorejuusto, joka saa makunsa aidoista sitruunoista ja sitruunankuoresta. Se…
- 7 + 1 dl vehnäjauhoja
- 2 tl leivinjauhetta
Täyte
-
1 prk (3,3 dl)
Valio Keittiön kuohukermaa laktoositonValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
-
2 prk (à 200 g)
Valio Keittiön maustettua rahkaa vaniljaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
Koristeluun
- 500 g tuoreita mansikoita
- 8-10 macarons-leivoksia
- 0 kg syötäviä kukkia
- 0 kg karamelleja
Jaa resepti
Ohje
- Sulata kattilassa voi. Lisää sokeri ja fariinisokeri. Nosta levyltä.
- Lisää tuorejuusto. Sekoittele puuhaarukalla, kunnes seos on tasaista.
- Siivilöi jauho-leivinjauheseos taikinaan. Sekoita nopeasti tasaiseksi. Älä sekoita liikaa, ettei taikinaan tule sitkoa.
- Muotoile taikina kelmun päälle n. 2 cm:n paksuiseksi suorakaiteeksi. Laita pariksi tunniksi kelmutettuna jääkaappiin.
- Kauli kahdessa osassa ohueksi (3 mm) levyksi. Käytä kaulinnassa apuna jauhoja.
- Leikkaa levystä kolme kakun osaa. KÄytä apuna leivinpaperista tehtyä muottia. Taikina on mitoitettu kaksinumeroiselle kakulle. Nosta leivinpaperille pellille.
- Paista uunin keskiosassa 175 asteessa 8 - 10 min tai kunnes kypsiä. Anna jäähtyä.
- Vaahdota kerma ja rahka. Laita pursotinpussiin, jossa on iso pyöreäkärkinen tylla tai leikkaa pussin kärkeen pyöreä aukko. Pursota vaahdosta palloja kauttaaltaan keksien pinnalle. Nosta kerrokset päällekäin tarjoiluvadille.
- Koristele ja tarjoile.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
284 kcal
Proteiini
4,4 g
Hiilihydraatti
34 g
Rasva
14,2 g
Tyydyttynyt rasva
7,9 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- syötäviä kukkia
- karamelleja
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.