
Valmistusaika
Aktiivinen
1 h
Passiivinen
3 h 10 min
Yhteensä
4 h 10 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni175°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
-
200 g
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 3 dl sokeria
- 1 dl fariinisokeria
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® sitruuna tuorejuustoaValio Viola® sitruuna on raikkaan sitruksinen tuorejuusto, joka saa makunsa aidoista sitruunoista ja sitruunankuoresta. Se…
- 7 + 1 dl vehnäjauhoja
- 2 tl leivinjauhetta
Täyte
-
1 prk (3,3 dl)
Valio Keittiön kuohukermaa laktoositonValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
-
2 prk (à 200 g)
Valio Keittiön maustettua rahkaa vaniljaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
Koristeluun
- 500 g tuoreita mansikoita
- 8-10 macarons-leivoksia
- syötäviä kukkia
- karamelleja
- 200 g Valio Eila® voita
- 3 dl sokeria
- 1 dl fariinisokeria
- 1 rasia (200 g) Valio Viola® sitruuna tuorejuustoa
- 7 + 1 dl vehnäjauhoja
- 2 tl leivinjauhetta
Täyte
- 1 prk (3,3 dl) Valio Keittiön kuohukermaa laktoositon
- 2 prk (à 200 g) Valio Keittiön maustettua rahkaa vanilja
Koristeluun
- 500 g tuoreita mansikoita
- 8-10 macarons-leivoksia
- syötäviä kukkia
- karamelleja
Jaa resepti
Ohje
- Sulata kattilassa voi. Lisää sokeri ja fariinisokeri. Nosta levyltä.
- Lisää tuorejuusto. Sekoittele puuhaarukalla, kunnes seos on tasaista.
- Siivilöi jauho-leivinjauheseos taikinaan. Sekoita nopeasti tasaiseksi. Älä sekoita liikaa, ettei taikinaan tule sitkoa.
- Muotoile taikina kelmun päälle n. 2 cm:n paksuiseksi suorakaiteeksi. Laita pariksi tunniksi kelmutettuna jääkaappiin.
- Kauli kahdessa osassa ohueksi (3 mm) levyksi. Käytä kaulinnassa apuna jauhoja.
- Leikkaa levystä kolme kakun osaa. KÄytä apuna leivinpaperista tehtyä muottia. Taikina on mitoitettu kaksinumeroiselle kakulle. Nosta leivinpaperille pellille.
- Paista uunin keskiosassa 175 asteessa 8 - 10 min tai kunnes kypsiä. Anna jäähtyä.
- Vaahdota kerma ja rahka. Laita pursotinpussiin, jossa on iso pyöreäkärkinen tylla tai leikkaa pussin kärkeen pyöreä aukko. Pursota vaahdosta palloja kauttaaltaan keksien pinnalle. Nosta kerrokset päällekäin tarjoiluvadille.
- Koristele ja tarjoile.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
284 kcal
Proteiini
4,4 g
Hiilihydraatti
34 g
Rasva
14,2 g
Tyydyttynyt rasva
7,9 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- syötäviä kukkia
- karamelleja
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.