Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
1 h
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni200°C
Arvostele
4.29
tähteä viidestä
14 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja
-
100 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2 dl vehnäjauhoja
- ripaus suolaa
-
1 dl (50 g)
Valio maustettua juustoraastetta, Mexican raastettunaValio Mexican style juustoraaste tuo tuulahduksen Meksikon makumaailmaa ja uutta twistiä tuttuihin ruokiin! Maustettuun juustoraasteeseen…
- 1 kananmuna
Täyte
- 400 g jauhelihaa
- 1 sipuli
- 1 vihreä paprika
- 1 pussi (40 g) taco mausteseosta
-
1 prk (150 g)
Valio Keittiön crème fraîcheaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
-
½ prk (à 250 g)
Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä jalapeno-cheddarValio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi jalapeno-cheddar on juustokastike, jota voit käyttää kylmänä tai kuumana. Se…
- 1 kananmuna
-
2 dl (100 g)
Valio maustettua juustoraastetta, Mexican raastettunaValio Mexican style juustoraaste tuo tuulahduksen Meksikon makumaailmaa ja uutta twistiä tuttuihin ruokiin! Maustettuun juustoraasteeseen…
Päälle
- 250 g kirsikkatomaatteja
- 2 kevätsipulivartta
- 0 kg suolaa ja pippuria myllystä
- 100 g (2,5 dl) maissilastuja
- ½ ruukkua tuoretta korianteria
Jaa resepti
Ohje
- Nypi kylmä voi ja vehnäjauhot tasaiseksi murumaiseksi seokseksi. Lisää ripaus suolaa ja juustoraaste. Sekoita.
- Lisää lopuksi muna ja sekoita tasaiseksi. Kääri taikina kelmuun ja anna levätä jääkaapissa täytteen valmistamisen ajan.
- Ruskista jauheliha ja hienonnettu sipuli rasvassa. Lisää kuutioitu paprika ja mausteseos, kuullota hetki. Nosta pannu pois liedeltä.
- Sekoita lopuksi joukkoon crème fraîche, koskenlaskija, muna ja juustoraaste.
- Kauli taikina ohueksi levyksi ja nosta piirakkavuokaan. Siisti reunat.
- Levitä täyte vuokaan. Paista uunin keskiosassa 200 asteessa n. 30 min.
- Kuutioi tomaatit ja viipaloi kevätsipuli. Mausta suolalla ja pippurilla. Lusikoi piirakan päälle.
- Viimeistele maissilastuilla ja korianterilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
234 kcal
Proteiini
9,2 g
Hiilihydraatti
10,4 g
Rasva
17,1 g
Tyydyttynyt rasva
8,3 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
- suolaa ja pippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.