Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
20 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni225°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 500 g ranskanperunoita
- 150 g ilmakuivattua kinkkua
Avokadomurska
- 2 kypsää avokadoa
- 1 punainen chilipalko
- ½ nippu tuoretta basilikaa
- 2 rkl limetin mehua
- ½ tl suolaa
Lisäksi
-
1 prk (125 g)
Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä tacoValio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi taco on juustokastike, joka sopii erityisen hyvin texmex-ruokiin, mutta antaa…
Jaa resepti
Ohje
- Levitä ranskalaiset pellille leivinpaperin päälle. Pilko ilmakuivattu kinkku ja asettele perunoiden päälle pellille.
- Paista 225 asteessa n. 20 min.
- Valmista sillä välin avokadomurska. Halkaise avokadot ja poista kivet. Lusikoi hedelmäliha kulhoon. Hienonna chili ja basilika kulhoon. Murskaa haarukalla rouheaksi tahnaksi. Purista joukkoon limen mehu ja mausta suolalla.
- Ota pelti uunista. Lusikoi avokadomurskaa perunoiden päälle. Valuta lopuksi pinnalle Koskenlaskija.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
172 kcal
Proteiini
6,6 g
Hiilihydraatti
17 g
Rasva
11,1 g
Tyydyttynyt rasva
3,3 g
Ravintokuitu
2,1 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.