Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4.85
tähteä viidestä
13 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 300 g broilerin fileesuikaleita
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 8 dl vettä
- 1½-2 kanaliemikuutiota
- 1 pussi (500 g) peruna-sipulisekoitusta
- 2 pussia (à 200 g) herne-maissi-porkkanaa
-
1 rasiaa (200 g)
Valio Koskenlaskija® levittyvää sulatejuustoaValio Koskenlaskija® on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta 1933.…
Jaa resepti
Ohje
- Ruskista broilerisuikaleet Oivariini rasvassa kattilassa. Lisää vesi ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää liemikuutiot ja peruna-sipulisekoitus. Keitä 15 min.
- Lisää loput kasvikset ja juusto. Kuumenna ja sekoita, kunnes juusto on sulanut. Anna kiehua vielä noin 5 min.
- Tarkista maku ja mausta halutessasi esim. yrttimausteseoksella, currylla, pippurilla ja/tai suolalla.
- Lisää keittoon halutessasi hienonnettua persiljaa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
72 kcal
Proteiini
3,8 g
Hiilihydraatti
7 g
Rasva
3,5 g
Tyydyttynyt rasva
1,5 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.