Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
1 h
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
4.33
tähteä viidestä
3 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 (200 g) vihreä paprika
- 1 sipuli
- 2-3 valkosipulin kynttä
- 600 g naudan jauhelihaa
- 1 tl suolaa
-
1½ dl
Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä cheddarValio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi cheddar on täyteläinen juustokastike, joka maistuu herkulliselta kylmänä tai kuumana.…
- 1 tlk (400 g) tomaattimurskaa
- 50 g (1 dl) oliiviviipaleita
- 0 kg tabascoa maun mukaan
Kuorrutus
-
2½ dl
Valio kevytmaitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
-
1 dl
Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä cheddarValio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi cheddar on täyteläinen juustokastike, joka maistuu herkulliselta kylmänä tai kuumana.…
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1 dl maissijauhoja
- ripaus cayennepippuria tai chiliä
- ripaus suolaa
Jaa resepti
Ohje
- Pese paprika, poista siemenet ja leikkaa 2 - 3 cm:n pituisiksi suikaleiksi.
- Hienonna sipuli ja valkosipulin kynnet.
- Paista jauheliha, paprikasuikaleet, sipulit ja valkosipulit isolla pannulla tai paistokasarissa. Lisää tarvittaessa rasvaa. Mausta suolalla.
- Lisää pannulle Koskenlaskija, tomaattimurska ja oliiviviipaleet. Mausta tabascolla.
- Levitä jauhelihaseos uunivuokaan.
Kuorrutus
- Sekoita kuorrutuksen ainekset kasarissa. Kuumenna ja keitä hiljalleen 3 - 5 min samalla sekoittaen.
- Levitä kuorrutus jauhelihaseoksen päälle uunivuokaan. Paista uunissa 200 asteessa n. 30 min.
- Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
145 kcal
Proteiini
8,7 g
Hiilihydraatti
4,8 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
4,5 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- tabascoa
- cayennepippuria
- suolaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.