
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
1 h
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 1 (200 g) vihreä paprika
- 1 sipuli
- 2-3 valkosipulinkynttä
- 600 g naudan jauhelihaa
- 1 tl suolaa
-
1½ dl
Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä cheddarValio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi cheddar on täyteläinen juustokastike, joka maistuu herkulliselta kylmänä tai kuumana.…
- 1 tlk (400 g) tomaattimurskaa
- 50 g (1 dl) oliiviviipaleita
- tabascoa maun mukaan
Kuorrutus
-
2½ dl
Valio kevytmaitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
-
1 dl
Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä cheddarValio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi cheddar on täyteläinen juustokastike, joka maistuu herkulliselta kylmänä tai kuumana.…
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1 dl maissijauhoja
- ripaus cayennepippuria tai chiliä
- ripaus suolaa
- 1 (200 g) vihreä paprika
- 1 sipuli
- 2-3 valkosipulinkynttä
- 600 g naudan jauhelihaa
- 1 tl suolaa
- 1½ dl Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä cheddar
- 1 tlk (400 g) tomaattimurskaa
- 50 g (1 dl) oliiviviipaleita
- tabascoa maun mukaan
Kuorrutus
- 2½ dl Valio kevytmaitoa
- 1 dl Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä cheddar
- 1 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
- 1 dl maissijauhoja
- ripaus cayennepippuria tai chiliä
- ripaus suolaa
Jaa resepti
Ohje
- Pese paprika, poista siemenet ja leikkaa 2 - 3 cm:n pituisiksi suikaleiksi.
- Hienonna sipuli ja valkosipulin kynnet.
- Paista jauheliha, paprikasuikaleet, sipulit ja valkosipulit isolla pannulla tai paistokasarissa. Lisää tarvittaessa rasvaa. Mausta suolalla.
- Lisää pannulle Koskenlaskija, tomaattimurska ja oliiviviipaleet. Mausta tabascolla.
- Levitä jauhelihaseos uunivuokaan.
Kuorrutus
- Sekoita kuorrutuksen ainekset kasarissa. Kuumenna ja keitä hiljalleen 3 - 5 min samalla sekoittaen.
- Levitä kuorrutus jauhelihaseoksen päälle uunivuokaan. Paista uunissa 200 asteessa n. 30 min.
- Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
145 kcal
Proteiini
8,7 g
Hiilihydraatti
4,8 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
4,5 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- tabascoa
- cayennepippuria
- suolaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.