Valmistusaika
Aktiivinen
40 min
Passiivinen
10 min
Yhteensä
50 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 400 g tuoreita tatteja
-
15 g
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1 (100 g) sipuli
-
1 prk (2 dl)
Valio Keittiön paksumpi ruokakermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
-
1 prk (120 g)
Valio Keittiön smetanaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
-
2 dl (100 g)
Valio Polar® Täyteläinen juustoaValio Polar® Täyteläinen on luonteikas juusto, jossa emmentalille tyypilliset pähkinäiset vivahteet yhdistyvät goudan täyteläisyyteen. Se…
- ⅓ tl suolaa
- ¼ tl jauhettua maustepippuria
Kuorrutus
-
1 dl (50 g)
Valio Polar® Täyteläinen juustoaValio Polar® Täyteläinen on luonteikas juusto, jossa emmentalille tyypilliset pähkinäiset vivahteet yhdistyvät goudan täyteläisyyteen. Se…
- 0 kg tuoretta persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Kiehauta n. 1 ½ litraa vettä esim. vedenkeittimessä. Laita n. 1 x 1 cm kokoisiksi kuutioiksi leikatut sienet siivilään ja valuta niiden päälle kuuma vesi.
- Paista tatteja pannulla, kunnes niistä irtoava neste on haihtunut.
- Sulata joukkoon voi. Lisää hienonnettu sipuli. Kuullota kevyesti.
- Lisää ruokakerma ja smetana. Kuumenna samalla sekoittaen. Sulata joukkoon raastettu juusto.
- Hauduta miedolla lämmöllä n. 10 min välillä sekoittaen. Mausta.
- Siirrä muhennos kuuteen annosvuokaan tai Julienne-pannuun (varrellinen, metallinen annospannu). Muhennosta tulee n. 1 dl / pannu.
- Ripota päälle juustoraaste. Kuorruta uunin yläosassa 200 asteessa n. 10 min tai kunnes pinta on kevyesti ruskistunut.
- Laita annosten päälle pieni persiljan oksa.
- Tarjoa kaksi annosta pääruokana tai yksi annos alkuruokana esim. maalaisleivän kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
167 kcal
Proteiini
5,7 g
Hiilihydraatti
2,9 g
Rasva
14,6 g
Tyydyttynyt rasva
8,6 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- tuoretta persiljaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.