
Valmistusaika
Aktiivinen
45 min
Passiivinen
3 h 12 min
Yhteensä
3 h 57 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
Suklaapohja
- 2 kananmunaa
- ¾ dl sokeria
- ¼ dl perunajauhoja
- ¼ dl kaakaojauhetta
- ¼ dl vehnäjauhoja
- ½ tl leivinjauhetta
- 2 rkl (15 g) suklaata rouhittuna
Täyte
- 250 g kotimaisia pakastemarjoja, esim. Pakkasmarja Kuningas
- 1 dl vadelmahilloa
-
2 dl
Valio Keittiön kuohukermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 1 tl vaniljasokeria
- n. ½ dl (55 g) suklaakastiketta
- 200 g tuoreita marjoja
Koristeluun
- tuoreita marjoja ja suklaakoristeita
Suklaapohja
- 2 kananmunaa
- ¾ dl sokeria
- ¼ dl perunajauhoja
- ¼ dl kaakaojauhetta
- ¼ dl vehnäjauhoja
- ½ tl leivinjauhetta
- 2 rkl (15 g) suklaata rouhittuna
Täyte
- 250 g kotimaisia pakastemarjoja, esim. Pakkasmarja Kuningas
- 1 dl vadelmahilloa
- 2 dl Valio Keittiön kuohukermaa
- 1 tl vaniljasokeria
- n. ½ dl (55 g) suklaakastiketta
- 200 g tuoreita marjoja
Koristeluun
- tuoreita marjoja ja suklaakoristeita
Jaa resepti
Ohje
- Vaahdota munat ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi. Yhdistä kuivat aineet, lisää jauhoseos joukkoon kevyesti nuolijalla nostellen.
- Levitä taikina leivinpaperilla vuorattuun tai voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan (esim. n. 20 x 30 cm tai Ø 28 cm vuoka). Kypsennä 200 asteessa uunin keskiosassa n. 12 min.
- Paloittele suklaapohja.
- Anna pakastemarjojen sulaa tai sulata ne mikrossa. Sekoita marjojen (jätä myös liemi) joukkoon hillo.
- Vatkaa kerma ja vaniljasokeri löysäksi vaahdoksi. Huomioithan, että kerma vaahtoutuu hetkessä.
- Valuta suklaakastikeraidat tarjoiluastian (vetoisuus n. 2 l) reunoille.
- Lado astiaan kerroksittain kakkupaloja, suklaakastiketta, marjaseosta, marjoja ja kermavaahtoa.
- Peitä kelmulla ja anna vetäytyä jääkaapissa 3 - 4 h. Koristele halutessasi ja tarjoa jälkiruokana.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
176 kcal
Proteiini
2,5 g
Hiilihydraatti
22 g
Rasva
8,1 g
Tyydyttynyt rasva
4,3 g
Ravintokuitu
1,7 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- tuoreita marjoja
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.