Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Täytetty possunfilee

Tämän täytetyn possufileen sisään on käärittynä espanjalaisia makuja. Possufilee nautitaan yhdessä raikkaan jogurttikastikkeen kanssa.

Täytetty possunfilee
Täytetty possunfilee

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 kg porsaan ulkofileetä

Täyte

  • 100 g ilmakuivattua kinkkua hamon serrano
  • 1 sipuli hienonnettuna
  • 1 ruukku tuoretta korianteria hienonnettuna
  • 4 limeä
  • 1 sitruuna
  • 1 tl suolaa
  • 0 kg mustapippuria myllystä

Jogurttikastike

  • 1 prk
    Valio turkkilaista jogurttia
    Paksu ja täyteläinen Valio turkkilainen jogurtti laktoositon sopii erinomaisesti ruoanvalmistukseen, kuten kastikkeisiin, täytteisiin ja jälkiruokiin.…
    Valio Keittiön turkkilainen jogurtti 400 g laktoositon
  • 2 rkl fariinisokeria
  • 1 ruukku tuoretta korianteria hienonnettuna
  • ¼ tl suolaa
  • 0 kg mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Ota filee tuntia ennen valmistusta huoneenlämpöön..
  2. Leikkaa filee siten, että saat siitä levyn: Leikkaa ensin vaakatasossa n. 1,5 cm:n paksuinen viilto fileen päästä päähän. Jätä liha hiukan toisesta reunasta kiinni ja nosta leikattu osa auki.
  3. Jatka leikkaamista vastakkaiseen suuntaan. Jätä filee myös toisesta reunasta kiinni, näin siitä muodostuu levy. Nuiji fileetä kevyesti ohuemmaksi.
  4. Levitä kinkku, sipuli ja korianteri fileen pinnalle.
  5. Pese ja raasta sitrushedelmien kuori ja lisää niiden puristettu mehu myös fileen päälle.
  6. Mausta suolalla ja pippurilla.
  7. Rullaa kuten kääretorttu ja sido puuvillalangalla. Nosta rulla uunivuokaan saumapuoli alaspäin.
  8. Kypsennä 200 asteessa noin tunti tai kunnes liha on kypsää. Anna lihan vetäytyä leikkuulaudalla folion sisällä hetki ennen leikkaamista.

Kastike

  1. Sekoita kaikki aineet keskenään ja anna maustua kylmässä.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 88 kcal
Proteiini 11,1 g
Hiilihydraatti 2,3 g
Rasva 4,3 g
Tyydyttynyt rasva 1,9 g
Ravintokuitu 0,6 g
Suola 0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • mustapippuria myllystä
  • mustapippuria myllystä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search