Valmistusaika
Aktiivinen
45 min
Passiivinen
35 min
Yhteensä
1 h 20 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
4
tähteä viidestä
5 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 (n. 1,4 kg) bataattia
- 2 sipulia
- 2 valkosipulin kynttä
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1 pkt (170 g) amerikanpekonia
- 1 prk (285/170 g) mustapapuja, kypsiä, esim. GoGreen
-
1 pussi (150 g)
Valio pizzajuusto raastettaValmiiksi raastettu juusto tuo huolettomuutta ruoanlaittoon. Valio Pizzajuustoraaste sulaa hyvin pizzan päälle ja ruskistuu kauniisti…
- ½-1 tl suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 1-2 tl limemehua
- 1 dl lehtipersiljaa hienonnettuna
Jaa resepti
Ohje
- Pese bataatit juuresharjalla. Halkaise ne pituussuuntaan. Paahda bataatit uunissa 200 asteessa n. 1 h. Kypsymisaika riippuu bataattien muodosta ja koosta.
- Bataattien kypsyessä kuori ja hienonna sipulit ja valkosipulin kynnet. Kuullota pannulla Oivariini rasvassa, siirrä toiseen astiaan.
- Paista pannulla kuutioitu pekoni rapeaksi. Lisää pekonit ja huudellut ja valutetut pavut sipuleiden joukkoon.
- Kun bataatit ovat kypsiä, koverra niiden sisus pekoni-sipuliseokseen, jätä kuoret uunipellille. Lisää seokseen puolet juustoraasteesta, mausteet, limemehu ja hienonnettu persilja. Sekoita.
- Lusikoi seos takaisin kuoriin ja ripottele pinnoille loput juustoraasteesta.
- Paista uunissa 10 - 15 min, kunnes juusto on sulanut ja saanut hieman väriä. Koristele lehtipersiljalla.
- Tarjoa pääruokana sellaisenaan tai broilerin lisäkkeenä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
150 kcal
Proteiini
6,9 g
Hiilihydraatti
15,2 g
Rasva
6,4 g
Tyydyttynyt rasva
2,7 g
Ravintokuitu
4,1 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.