
Valmistusaika
Aktiivinen
45 min
Passiivinen
35 min
Yhteensä
1 h 20 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 2 (n. 1,4 kg) bataattia
- 2 sipulia
- 2 valkosipulinkynttä
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1 pkt (170 g) amerikanpekonia
- 1 prk (285/170 g) mustapapuja, kypsiä, esim. GoGreen
-
1 pussi (150 g)
Valio pizzajuusto raastettaValmiiksi raastettu juusto tuo huolettomuutta ruoanlaittoon. Valio Pizzajuustoraaste sulaa hyvin pizzan päälle ja ruskistuu kauniisti…
- ½-1 tl suolaa
- mustapippuria myllystä
- 1-2 tl limemehua
- 1 dl lehtipersiljaa hienonnettuna
- 2 (n. 1,4 kg) bataattia
- 2 sipulia
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
- 1 pkt (170 g) amerikanpekonia
- 1 prk (285/170 g) mustapapuja, kypsiä, esim. GoGreen
- 1 pussi (150 g) Valio pizzajuusto raastetta
- ½-1 tl suolaa
- mustapippuria myllystä
- 1-2 tl limemehua
- 1 dl lehtipersiljaa hienonnettuna
Jaa resepti
Ohje
- Pese bataatit juuresharjalla. Halkaise ne pituussuuntaan. Paahda bataatit uunissa 200 asteessa n. 1 h. Kypsymisaika riippuu bataattien muodosta ja koosta.
- Bataattien kypsyessä kuori ja hienonna sipulit ja valkosipulin kynnet. Kuullota pannulla Oivariini rasvassa, siirrä toiseen astiaan.
- Paista pannulla kuutioitu pekoni rapeaksi. Lisää pekonit ja huudellut ja valutetut pavut sipuleiden joukkoon.
- Kun bataatit ovat kypsiä, koverra niiden sisus pekoni-sipuliseokseen, jätä kuoret uunipellille. Lisää seokseen puolet juustoraasteesta, mausteet, limemehu ja hienonnettu persilja. Sekoita.
- Lusikoi seos takaisin kuoriin ja ripottele pinnoille loput juustoraasteesta.
- Paista uunissa 10 - 15 min, kunnes juusto on sulanut ja saanut hieman väriä. Koristele lehtipersiljalla.
- Tarjoa pääruokana sellaisenaan tai broilerin lisäkkeenä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
150 kcal
Proteiini
6,9 g
Hiilihydraatti
15,2 g
Rasva
6,4 g
Tyydyttynyt rasva
2,7 g
Ravintokuitu
4,1 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.