Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Täytetyt cocktailpiirakat

Valmiit pienet riisipiirakat eli cocktailpiirakat maistuvat niin arjessa kuin juhlassa. Juhlavamman smörrebröd -henkisen tarjoilun voit loihtia päällystämällä pikkupiiraat smetanalla sekä graavilohi-mäti- tai lihatäytteellä.

Täytetyt cocktailpiirakat
Täytetyt cocktailpiirakat

Ainesosat

kpl

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 24 cocktail-riisipiirakoita

Graavikalapiirakat (12 kpl)

  • 1 prk (120 g)
    Valio Keittiön smetanaa
    Valio smetana on täyteläistä maultaan ja koostumukseltaan. Perinteiseen tapaan kermasta hapatettu smetana sopii esimerkiksi kylmiin…
    Valio smetana 120 g laktoositon
  • 2 keitettyä (10 min) kananmunaa
  • 2 tl sitruunamehua
  • ¼ tl suolaa
  • 200 g graavisuolattua kirjolohta viipaleina
  • 50 g kirjolohen mätiä ja tilliä
  • 0 kg mustapippuria myllystä

Suolalihapiirakat (12 kpl)

  • 1 prk (120 g)
    Valio Keittiön crème fraîchea
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
    Valio Keittiön crème fraîche 150 g laktoositon, luomu
  • ½ dl lehtipersiljaa hienonnettuna
  • 2 rkl sinappia
  • ¼ tl suolaa
  • 1-2  suolakurkkua
  • 100 g suolalihaa naudan, viipaleina
  • 0 kg mustapippuria myllystä
  • 0 kg piparjuuriraastetta

Ohje

Graavikalapiirakat

  1. Yhdistä smetana, hienonnetut kananmunat, sitruunamehu ja suola.
  2. Levitä piirakoille. Pyöritä graavilohiviipaleita löyhiksi rulliksi ja nosta piirakoille. Lisää halutessasi pinnalle mätiä ja tilliä. Rouhaise päälle pippuria.

Suolalihapiirakat

  1. Yhdistä smetana, persilja, sinappi ja suola. Lusikoi piirakoille.
  2. Viipaloi kurkut ja asettele pienten suolaliharullien kanssa piirakoille. Ripottele päälle halutessasi piparjuuriraastetta. Viimeistele pippurilla.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 204 kcal
Proteiini 7,9 g
Hiilihydraatti 22,1 g
Rasva 10,2 g
Tyydyttynyt rasva 4,4 g
Ravintokuitu 1,9 g
Suola 1,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • mustapippuria myllystä
  • mustapippuria myllystä
  • piparjuuriraastetta
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search