Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
3.6
tähteä viidestä
5 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 4 naan-leipää
-
1 pkt (250 g)
Valio MiFU® suikaleita Paprika-chiliValio MiFU® suikaleet ovat helppo ratkaisu pääruoanlaittoon. Rapea kullankeltainen paistopinta syntyy paistinpannulla jo kahdessa minuutissa,…
- 1 rasia (200 g) hummusta
- 100 g lehtikaalia
- 2 tomaattia
-
2 dl
Valio turkkilaista jogurttiaPaksu ja täyteläinen Valio turkkilainen jogurtti laktoositon sopii erinomaisesti ruoanvalmistukseen, kuten kastikkeisiin, täytteisiin ja jälkiruokiin.…
- 1 dl tuoretta minttua
- 0 kg sormisuolaa
Jaa resepti
Ohje
- Lämmitä naan leivät uunissa tai mikrossa.
- Paista mifu ja paloiteltu lehtikaali pannulla Oivariini rasvassa.
- Levitä hummus naanleiville. Voit käyttää myös chilihummusta, mikäli haluat tulisemman lopputuloksen.
- Jaa Mifu-lehtikaaliseos leiville. Lisää muutama tomaattiviipale, jogurttia ja reilusti tuoretta minttua. Viimeistele sormisuolalla.
- Taita leipä kaksinkerroin ja nauti.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
173 kcal
Proteiini
8,5 g
Hiilihydraatti
19,3 g
Rasva
6,3 g
Tyydyttynyt rasva
2,3 g
Ravintokuitu
1,8 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- sormisuolaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.