
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
2 h
Yhteensä
2 h 30 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni225°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
pullaa
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
-
2½ dl
Valio Eila® maitojuomaaValio Eila® laktoositon kevytmaitojuoma maistuu tavalliselta, raikkaalta maidolta ilman makeutta. Valio Eila® maitojuomat onkin valittu…
- 1 pussi (11 g) kuivahiivaa
- 1 dl sokeria
- 1 tl suolaa
- 1 kananmuna
- 1 rkl vaniljasokeria
- 8 dl vehnäjauhoja
-
½ dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1 dl rusinoita
Pinnalle
- ½ dl vettä
- ½ dl vehnäjauhoja
Pinnalle paiston jälkeen
- 2 rkl vaahterasiirappia
Väliin
-
1 prk (3,3 dl)
Valio Keittiön kuohukermaa laktoositonValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
-
1 prk (200 g)
Valio Keittiön maustettua rahkaa mango-passioValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
-
100 g
mantelimassaaVoit kokeilla myös:
- 0,1 kg aprikoosihilloa
- 2½ dl Valio Eila® maitojuomaa
- 1 pussi (11 g) kuivahiivaa
- 1 dl sokeria
- 1 tl suolaa
- 1 kananmuna
- 1 rkl vaniljasokeria
- 8 dl vehnäjauhoja
- ½ dl Valio Oivariini® juoksevaa
- 1 dl rusinoita
Pinnalle
- ½ dl vettä
- ½ dl vehnäjauhoja
Pinnalle paiston jälkeen
- 2 rkl vaahterasiirappia
Väliin
- 1 prk (3,3 dl) Valio Keittiön kuohukermaa laktoositon
- 1 prk (200 g) Valio Keittiön maustettua rahkaa mango-passio
- 100 g mantelimassaa
Jaa resepti
Ohje
- Lämmitä maito (n. 42 asteiseksi). Lisää sokerit, suola, muna ja osaan jauhoista sekoitettu kuivahiiva. Sekoita taikina tasaiseksi.
- Lisää vähitellen loput jauhot taikinaan ja vaivaa, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoista. Lisää Oivariini ja rusinat. Anna taikinan kohota liinan alla vedottomassa paikassa kaksinkertaiseksi.
- Jaa kohonnut taikina n. 13 osaan. Pyöritä niistä pikkupullia; käytä jauhoja apuna tarpeen mukaan. Laita ne leivinpaperille uunipellille. Kohota.
- Sekoita jauhot ja vesi. Kaada seos pursotinpussiin ja leikkaa pussin päähän pieni reikä. Pursota pullien pinnalle ristikuvio.
- Paista pullat uunin keskiosassa 225 asteessa n. 10 min tai kunnes kypsiä. Voitele kannet kevyesti vaahterasiirapilla.
- Halkaise jäähtyneet pullat. Vaahdota kerma ja rahka. Täytä pullat mantelimassalla ja mangokermavaahdolla. Laita pullan kannet päälle.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
285 kcal
Proteiini
6,5 g
Hiilihydraatti
37,2 g
Rasva
11,8 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1,5 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Katso myös
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.