Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
55 min
Yhteensä
1 h 25 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni225°C
Arvostele
4
tähteä viidestä
3 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
kpl
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Pippuripekka pippurijuustoLaktoositon Valio Keittiön ruokakerma Pippuripekka sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta…
- ½ palaa (25 g) hiivaa
- 1 tl sokeria
- 6 dl vehnäjauhoja
-
½ dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
Juustotäyte
-
150 g
Valio Ritari® juustoaValio Ritari® on luonteikas kermajuusto, jota kypsytetään aina vähintään yhdeksän kuukautta. Sen maku on ylväs,…
- n. 50 g (0,5 dl) paprikatäytteisiä oliiveja
Lihatäyte
- 150 g naudan paistileikettä
- 1 dl amerikkalaista sinappi-kurkkusalaattia
Voiteluun
- 0 kg kananmunaa
Pinnalle
- 0 kg seesaminsiemeniä
Jaa resepti
Ohje
- Liuota hiiva kädenlämpöiseen ruokakermaan. Lisää sokeri.
- Lisää jauhot ja Oivariini.
- Alusta taikina tasaiseksi.
- Anna kohota peitettynä lämpimässä paikassa kaksinkertaiseksi.
- Jaa kohonnut taikina kahteen osaan. Kauli kumpikin taikinapala pyöreiksi levyiksi (Ø 35 cm). Jaa levyt leivinpyörällä kahdeksaan osaan.
- Valitse jompi kumpi täytteistä. Leikkaa juusto tai liha pieniksi kuutioiksi. Viipaloi oliivit. Yhdistä valitsemasi täytteen aineet.
- Levitä täyte kolmioiden leveään päähän.
- Rullaa sarviksi aloittaen kolmion leveästä päästä. Siirrä pellille leivinpaperille. Kohota liinalla peitettynä.
- Voitele. Ripota sarvien pinnalle seesaminsiemeniä.
- Paista täytetyt sarvet uunin keskiosassa 225 asteessa n. 10 min tai kunnes kypsiä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
266 kcal
Proteiini
10,9 g
Hiilihydraatti
29,7 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
4,6 g
Ravintokuitu
1,5 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- kananmunaa
- seesaminsiemeniä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.