Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Täytetyt sarvet

Täytetyt sarvet ovat erinomaisia pikkusuolaisia illanistujaisiin tai tupaantuliaisiin. Täytteen voit valita oman makusi mukaan; tässä muutama ehdotus.

Täytetyt sarvet
Täytetyt sarvet

Ainesosat

kpl

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 prk (2,5 dl)
    Valio ruokakermaa Pippuripekka pippurijuusto
    Laktoositon Valio Keittiön ruokakerma Pippuripekka sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta…
    Valio Keittiön ruokakerma 2,5 dl Pippuripekka pippurijuusto UHT laktoositon
  • ½ palaa (25 g) hiivaa
  • 1 tl sokeria
  • 6 dl vehnäjauhoja
  • ½ dl
    Valio Oivariini® juoksevaa
    Valio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
    Valio Oivariini® juokseva 400 ml laktoositon

Juustotäyte

  • 150 g
    Valio Ritari® juustoa
    Valio Ritari® on luonteikas kermajuusto, jota kypsytetään aina vähintään yhdeksän kuukautta. Sen maku on ylväs,…
    Valio Ritari® e300 g
  • n. 50 g (0,5 dl) paprikatäytteisiä oliiveja

Lihatäyte

  • 150 g naudan paistileikettä
  • 1 dl amerikkalaista sinappi-kurkkusalaattia

Voiteluun

  • 0 kg kananmunaa

Pinnalle

  • 0 kg seesaminsiemeniä

Ohje

  1. Liuota hiiva kädenlämpöiseen ruokakermaan. Lisää sokeri.
  2. Lisää jauhot ja Oivariini.
  3. Alusta taikina tasaiseksi.
  4. Anna kohota peitettynä lämpimässä paikassa kaksinkertaiseksi.
  5. Jaa kohonnut taikina kahteen osaan. Kauli kumpikin taikinapala pyöreiksi levyiksi (Ø 35 cm). Jaa levyt leivinpyörällä kahdeksaan osaan.
  6. Valitse jompi kumpi täytteistä. Leikkaa juusto tai liha pieniksi kuutioiksi. Viipaloi oliivit. Yhdistä valitsemasi täytteen aineet.
  7. Levitä täyte kolmioiden leveään päähän.
  8. Rullaa sarviksi aloittaen kolmion leveästä päästä. Siirrä pellille leivinpaperille. Kohota liinalla peitettynä.
  9. Voitele. Ripota sarvien pinnalle seesaminsiemeniä.
  10. Paista täytetyt sarvet uunin keskiosassa 225 asteessa n. 10 min tai kunnes kypsiä.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 266 kcal
Proteiini 10,9 g
Hiilihydraatti 29,7 g
Rasva 11 g
Tyydyttynyt rasva 4,6 g
Ravintokuitu 1,5 g
Suola 0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • kananmunaa
  • seesaminsiemeniä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search