
Valmistusaika
Aktiivinen
40 min
Passiivinen
10 min
Yhteensä
50 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni225°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
Täytetyt tacopaprikat
- 1 dl pitkäjyväistä riisiä
- 4 isoa paprikaa
- 1 punasipuli
- 3 rkl öljyä
-
1 pkt (à 250 g)
Valio MiFU® jauhistaValio MiFU® jauhis on helppo ratkaisu pääruuanlaittoon. Valio MiFU® jauhis Original on miedosti maustettu ja…
- 1½ tl juustokuminaa
- 1 tl suolaa
- 200 g maissia
-
1 prk (à 180 g)
Valio Keittiön salaattijuustokuutioitaValio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruuanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
-
1 prk (à 125 g)
Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä tacoValio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi taco on juustokastike, joka sopii erityisen hyvin texmex-ruokiin, mutta antaa…
-
⅔ pussi (à 150 g)
Valio mozzarella raastettaValio mozzarella juustoraaste on hyvä valinta silloin, kun haluat maukkaan ja herkullisen venyvän lopputuloksen pizzaan,…
- nachoja
Raikas guacamole
- 3 avokadoa
-
⅔ prk (à 150 g)
Valio Keittiön crème fraîcheaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- ⅓ ruukku tuoretta korianteria
- ½-1 limen mehu
- ripaus suolaa
Täytetyt tacopaprikat
- 1 dl pitkäjyväistä riisiä
- 4 isoa paprikaa
- 1 punasipuli
- 3 rkl öljyä
- 1 pkt (à 250 g) Valio MiFU® jauhista
- 1½ tl juustokuminaa
- 1 tl suolaa
- 200 g maissia
- 1 prk (à 180 g) Valio Keittiön salaattijuustokuutioita
- 1 prk (à 125 g) Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä taco
- ⅔ pussi (à 150 g) Valio mozzarella raastetta
- nachoja
Raikas guacamole
- 3 avokadoa
- ⅔ prk (à 150 g) Valio Keittiön crème fraîchea
- ⅓ ruukku tuoretta korianteria
- ½-1 limen mehu
- ripaus suolaa
Jaa resepti
Ohje
Täytetyt tacopaprikat
- Keitä riisi.
- Laita uuni lämpiämään 225-asteeseen. Huuhtele paprikat, puolita ne pituussuunnassa ja poista siemenet. Aseta paprikat leivinpaperilla vuoratulle pellille ja siirrä ne kypsymään uuniin siksi aikaa, kun valmistat täytteen.
- Silppua punasipuli ja kuullota se öljyn kanssa pannulla. Lisää joukkoon MiFU Jauhis, juustokumina, suola sekä maissit ja paista hetki. Siirrä paistinpannu pois levyltä ja lisää joukkoon vielä kypsä riisi, salaattijuustokuutiot sekä Koskenlaskija-juustokastike. Sekoita yhtenäiseksi massaksi.
- Nosta paprikat pois uunista ja imeytä niihin kertynyt neste talouspaperiin. Lusikoi täyte paprikoiden sisään ja ripottele pinnalle juustoraastetta. Nosta paprikat takaisin uuniin ja paista noin 10 minuuttia, kunnes juusto on saanut kauniin värin.
- Nauti täytetyt tacopaprikat raikkaan guacamolen ja nachojen kanssa.
Raikas guacamole
- Lisää kulhoon avokadojen hedelmäliha, crème fraîche, korianteri, limen mehu sekä suola ja soseuta sauvasekoittimella. Voit tehdä guacamolesta joko ihan sileää tai jättää joukkoon hieman sattumia. Maista maku ja lisää tarvittaessa limen mehua tai suolaa.
Reseptiyhteistyö
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
131 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatti
4,8 g
Rasva
9,4 g
Tyydyttynyt rasva
3,3 g
Ravintokuitu
1,9 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- nachoja
- suolaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.